Hzl Gizem97 Ben kiyafetleri filan neredeyse aldim ilk 5 ay giyer net daha buyukler de tek tük aldim 2 yas mont aldim bi bucuk yas tulum aldim biberonları filan kendi ordugum kiyafetler battaniyeler 12 battaniye oldu 3 tane ordum digerleri annem aldi 1 kundak ordum bebek arabasi kayinvaldem aldi annem anne yani beşik biz büyük beşik aldik gardolapla şifonyeride seçtik gidip alicaz . ama hala biseyler aliyorum annem aliyor filan öyle iste heycan var doğum 8 mayis gorunuyor ama 2 hafta erken de olabilir dedi doktor. 😊😊😊
Lalihhhh Hzl maşallah okurken daha hiç birşey aradığımı fark ettim neredeyse ,🤭 biberonlarini ,kalın battaniyesini ,nevresim takımı aldık sadece bir de bebek bakım.cantasi Annemde beşiğini aldı gerisi ful dururyor 🤗
mervedaldaban Gizem97 iyi çok şükür sizin nasıl gidiyo 20+5 ten selam olsun ☺️Herşey hazır 3. Bebek salı günü muayene var
ikiponcik_annesi Gizem97 ya 5 yaşında kızım var e malum yasaklar onunla bi yere gidemiyorum internettende sipariş vermek istemiyorum gözümle görmek istiyorum o yuzden erteliyorum biraz napıym bakalım nereye kadar sürer bu böyle 🤣
Gizem97 ikiponcik_annesi bu pandemi geçene kadar bütün hamileliği dört duvar arası geçirdik ya sağlıklı olalım gerisi mühim değil elbet ama biraz psikoloji gidiyor 😂
Hzl Gizem97 Ben aldim begendigim için yatak odama zaten park beşik sigmazdi büyük besik de odasina yerleştirdik 4 yasina kadar kullanir onu da yani oyle .
kader_ozol Gizem97 7 nisan da doluyor 40 haftam nasip ederse ☺️🤰🏼 Eşyalarını parça parça almaya basladım henüz tamam değiller 🤭
Hzl Gizem97 Bende indirim olunca dayanamıyorum alırken de çok heyecanlı oluyor kendime olsa paraya kıyamam ama onun icin baska oluyor kendime bi pantolon aldim baska biseyim yok normalde cok cimri tutumluyumdur 😂😂😂
ikiponcik_annesi Gizem97 virüsü kapmadan doğurabilsem ne ala diyorum valla artk ondan başka bişey düşünemez olduk 😒
kader_ozol Gizem97 amin canım hepimizin inşallah 🥰 yok almadım küçük kardeşimin vardı besiği onu kullanıcam benim istediğim beşikte ona benzer biseydi zaten gerek görmedim yenisini almaya ne zamana kadar yatacak ki içinde zaten bebiş😊
Merimex Gizem97 Gizem97 nisanın ikinci haftası bekliyoruz oğlumuzu hazırlıklar başladı yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler :)
mervedaldaban Gizem97 yaa aynı fikirdeyim keşke kardeşlerine kendim sürekli izlesek bebeğini ne yapıyor diye 🥰
Hzl -Kbra8- E bebek de indirim oldukca ben internetten aldim bence öyle yapabilirsin simdi de yuzde elli indirim var cozmonot mont aldim çok tatli tulumlar filan elbiseler takimlar 😊bence bak bi derim .
Hzl Gizem97 Valla annem benim hep herseyi büyük alirdi bana 2 yas aldim kalin giyse icine 1 buçuk yasinda giyer zayif alursa 2 buçukta da giyer bide yeni cozmonot mont aldim o daha gelmedi onu 1 buçuk yas aldim çünkü 6 9 aylik daha küçük olur sararım battaniyeye filan dışarı cikilmiyor zaten .
Ersoylurkye Eminecik cok iyi kuzum hicbir sknti yok allaha sükür rahat geciyor sende durumlar nasil 😊
Gizem97 Ersoylurkye bizde iyiyiz kuzum yavaş yavaş büyüyoruz kızımla göbüşler büyüyor hareketler artıyor ❤️
mervedaldaban Gizem97 evet ama bu ay doğan bebekler için kıyafet tam bi kafa karıştırıcı kısa kollu alsam uzun kollu mu alsam kafamda deli sorular 🥰
Ersoylurkye Gizem97 aynen oyle benimde oglum olucak insallah oturunca daha bi hareketli daha demin cok sert tekmeler atiyodu 😁 arada yavas vuruyo fazla canim yanmasin diye herhalde 😁😁
Gizem97 Hzl evet kuzum cocukların büyüme hızı çok çabukmuş annemde aynı aylardan çok kıyafet alma giydiremezsin bile demişti 🤗😂