minigimm_41 Adetim 5 gün geçikti idrar testi yaptım hemen silik cizgi cıkmıştı ben mi yanlış görüyorum acaba bakar mısınız lütfen
Birgul minigimm_41 evet silik bi çizgi var hayırlı olsun inşallah🤲🏻 Pazartesi hemen kan verip hcg baktırın daha kesin sonuç alırsınz
Aysn0232 minigimm_41 silik çizgi var rabbim hayırlı etsin hamilesin 🌹🥰en kısa zamanda kan testide yaptır kesinleşsin canm🌹🥰
2prensesannesiiiii minigimm_41 Silik çizgin var benim ilk de böyle belli olmuştu Gözün aydın pazartesi kan ver daha net olsun ☺️
minigimm_41 En kısa sürede gidicem kan testi yaptırmaya burayada müjdeli haber vermek icin sbırsızlanıyorum 🤗❤️🙈
Denizesin minigimm_41 hayırlısı olsun xanm çok sevindim senin adına hamilelik belirtisi olarak ne yaşadın bir de benimde 5 gün geckti testim yok yapamiyorum.ama hasta olcakmisim gibi karnım ağrıyor şimdi oldum olcakmisim gibi.reglimde gecikmez benim ondan şüpheleniyorum.ama hamilelik de 15 aydr hiç olmadı ondan da umutsuzum bilmiyorm
Bseda Bende 5 gün gecikince yapmıştım böyle silik çıkmıstı ama geç döllenme olduğundan henüz 3 haftalıktı
minigimm_41 Denizesin Bi ara mide bulantısı istifra olmuştu sonradan yavaş yavas bulantılarım olmamaya basladı kasıklarım da batma oluyor ara sıra
AybukeA Denizesin benim de 5 gun gecikince regl agrisi hissetmiştim, ama gelmedi bi turlu, test yapmıştım silik ikinci cizgim çıktı. Kan testinde öğrenmiştim hamile olduğumu :)
miraclemomm Ay çok yeni bir gebelik ama var gibi 😊 daha yeni gelmiş bebeğiniz galiba hcg seviyesi düşük olduğu için bu kadar silik 💕 inşallah hayırlı olsun diyebiliriz. Allah sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin 😍
Ageb miraclemomm benimde aynı böyleydi kan verdim geçen negatif dedi doktor sonra adet oldum erken iki gün sonra kesildi iki gün sürdü şuan kahverengi pembe lekem geliyor tekrar test yapsammi bilemedim 31 Aralık’ta kan. Vermiştim bir hafta oldu kararsizim
Fatma9012 Burada resimi aail paylaşıyoruz yardimci olur musunuz bu arada rabbim insalah kucağına almayı da nasip eder cift çizgiyi gprduysek tamamdir😇
Saremablaolacak minigimm_41 yasadigin heyecani taaa icimde hissettim canim allah gonlune gore versin hayirlisiyla.. haber verirsin bizlere de
Kadze minigimm_41 hayırlı olsun tatlım bnmde yedi gün geçince böyle çıkmıştı emin olamamıştım şuan 8+4 oldum geç dollenmeymis. Gözün aydın🙏
Denizesin Kadze Kadze hayırlı olsun canım benimde 6 gün gecikti normalde gecikmez hiç.erken gebelik belirtiniz ne olmuştu?
Aysem41 minigimm_41 benimde ilk yaptigimda boyleydi tekrar sabah ilk idrarla yaptim o biraz daha belirgin cikmisti. Hadi gözunüz aydın rabbim sağlıklada kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤗🤲