Nurr89 Akşam saatlerinde geçmeyen bı vajina ağrısı çektim yuruyemedim o derece .. herhalde dedim yalancı sancılar başladı çünkü belde falan bişey yok .. son 21 gün ama beklemez gibi geliyor .. sizde durumlar nasıl güzel hamisler 😊
Bebislerimiz Nurr89 36 dayiz bizde ptesi kontrolumuz var bugun hep toplandı bir yere banada gelecek gibi geliyor artik 🤩
NurSema01 Nurr89 günümüz aynı bize de 21 gün kaldı arada bugün benimde sancım oldu ama geçti sonra 😊 1 hafta önden gidiyoruz umarım bizi çok bekletmez 😍
ByMelody Nurr89 bende 36+3 üm inanılmaz ağrılarım var ya,düzensiz olduğundan gitmiyorum doktora 😬 arabaya binsem doğururum gibi 😂
Nurr89 NurSema01 ayy 🥰 normal mi bekliyorsunuz şuan canım .. bende progestan kullaniyodum baskılar var diye bı haftadır kullanmayı bıraktım bu hafta kontrolüm var .. bu akşam yaklaşık 2 saat afedersin şeyim patlicak gibiydi..bütün gün uyudum hiç bı iş yapmıyorum ama o sancılar geçmek bilmiyor
NurSema01 Nurr89 evet normal bekliyorum 😊 benimde vajina bölgem 1 haftadır çok ağrıyor yürürken falan bide bacak ağrılarım oluyor magnezyum içiyordum bende bıraktım artık
Nagihann12 Belimde ve karnımda ağrı oluyor ara ara onlar yalancı ağrımı oluyor ilk anne olduğum için bilmiyorum 36+4düm bende
Nurr89 Nagihann12 canım düzenli olmadığı sürece yalancıdır .. bende aşırı hissediyorum oturduğum yerden lavabo dışında kalkmiyorum.. yemeğimi bile ben hazirlamiyorum o derece ama sancılar geçmek bilmiyor
Nurr89 NurSema01 doğum yapana kadar cekicez galiba bu ağrıları.. ilaç içmekten midem bulanıyor artık bende magnezyumu falan içmiyorum sadece trioit ilacını içiyorum.. hayirlisyla gelsinler ama ben artık bı an önce dogurayim istiyorum 😊
NurSema01 Nurr89 bende vitamin ve demir ilacından bıktım bide sık tuvalete gitmekten 🙄 doğurmayı bunlar içinde istiyorum
Nurr89 NurSema01 senin bir hafta önden gidiyorsa benden önce alırsın kucağına 😊 şaka bı yana keyiflerine kaldık 😊
Nurr89 ByMelody eşim korkudan evden tek çıkmama izin vermiyor canım biyere gidiceksem kendisi götürüyor goturemezse taksi cagirttiriyor o dereceyiz.. bebisler gelene kadar bu sancıları çekeceksek yandık ya .. az da kaldı ama bu sancılarla beklemez gibi ..
ByMelody Nurr89 15 gün önce gittim en son ve bu virüsten dolayı gitmek de istemiyorum açıkçası o yüzden bebeğin hareketlerine odakladım kendimi, sancı nişan yada suyun gelişi onun dışında gitmem sanırım
Nurr89 ByMelody aynen canım cok kalabalık artık bende 2 hafta önce gittim 37 de gel dedi bakalım bu hafta gidicem ne dicek