Sedaabdullah
Geç oldu biraz ama. Benim bir buçuk ay kadar sürdü. Hatta nerdeyse üç ay bitene kadar tam rahatlayamadım. Tam rahatladım derken bir sabah aktif kanamam oldu adet kanamalarımdan daha çok. İki tane kanama alanım var. 5 haftadır kanama alanında azalma olmadı hiç ama çok şükür bebeğiö sağlıklı. Şimdi de safra kesesinden dolayı şişiyorum sürekli. Bazı hamilelikler zor geçiyor. Ama en korkutucusu kanama bebeğim e bişey olacak düşüncesiydi.
Ben her gün iki tane haşlanmış yumurta, bakliyat et ürünleri tüketmeye çalışıyordum. 3-3.5 litre su içiyor ve günde bir tane maden suyu içiyordum. Maden suyunu biraz geç içmeye başladım ama sanki onunda faydasını gördüm gibi. Sürekli yatmak da iyi değil pıhtı atabiliyor. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Ama ani hareketler de yapmayın yumurtalıklarınızda büyüdüğü için kendi etrafında dönebiliyor. Koruyun kendinizi. Bir de sırt ağrım çok olduğu için ben kremle eşime masaj yaptırıyordum öyle biraz uyuyabiliyordum o da neredeyse oturur pozisyonda. Geçiyor ama