elifnurrrr Astadavistabeybi benim de sızıntı gbi gelmişti 38+6 da doğum yaptım doktoruna haber ver bence
Basilicums Astadavistabeybi sağlıka gelsin inşallah 😇 suyun devamı gelmezse uyuyabilirseniz uyuyun bence enerjiye ihtiyacınız olacak. Doktorum öyle demişti.
Ahsennurrrr Astadavistabeybi ya canım suyu bı anda da gelebilir ki normalde öyle oluyor ama sızıntı şeklinde de olabiliyor asla ihmal etme hele son zamanlar doktoruna mutlaka şöyle haber ver
elifnurrrr Astadavistabeybi Tam yatmıştım tuvaletimi yapar gbi oldum ama tutamadım kendimi hemen kalktım tuvalete oturdum biraz daha da tuvalette aktı sonra hastaneye gittim hemen ilk muayne ediyorlar zaten alttan açılma varmı diye bütün suyum orda aktı doktor muayne ederken yani evde hepsi aksın diye beklemedim
Ozkn53 Astadavistabeybi bence uyumuya çalışın sancı esnasın da yorulacaksınız cünkü hani öyle diyolar ya dinlenmiş olmanız cok önemli. Yatarkende ped koyablrsniz suyun gelmesinden korkuyosanız.. nacizane fikrim..😊
Astadavistabeybi Ozkn53 uyumaya geçtim uyur muyum bilmiyorum ama uzanim en iyisi tekrar gelirse su hissederim zaten doktoru arar hastaneye gideriz hemen 🤢🤢🤢
Mommm444 Astadavistabeybi ben olsam doktorumu aramıştım şimdiye çünkü yazsan sabaha anca döner uyumuştur falan ama ara bence tehlikeye atma doktor bu beni niye aradın demez 😊o sana ne yapman gerektiğini soyler muhtemelen hastaneye git kontrol etsinler diyecek
Astadavistabeybi Mommm444 daha bugün nst ye gittim birşey çıkmadı çok iyi dedi salıya randevu verdi 😑😟korkuyorum gel der diye ben nasıl doğırucam 🤷🏻♀️😟🥶
Dogacevikk Astadavistabeybi devamı gelmediyse uyumaya çalışın kese artık yavaş yavaş yırtılıyor zedeleniyor bu gece olmasa bile Doğumunuz yakın sabaha da çok var bakarsınız gece 3 de çok gelir sancınız olur hiçbiri de olmayabilir tavsiyem dinlenmeniz uyumanız
Mommm444 Astadavistabeybi oooo birüsürü kadın var doğuran sen mi doğuramıcaksın korkutma kendini bebeğine kavuşucaksın aldığın kıyafetleri giydiriceksin beraber yürüyüşlere çıkıcaksınız ay bende 32 oldum valla istiyorum gelsin sayıyorum resmen günleri😊
Mervefdnc16 Astadavistabeybi Canım panik yapma dua et bol bol Doktorunu ara belki şuan çağırmaz ama yarın kontrol etmek isteyecektir benim geldiğinde camide namaz kılıyordum 😂 Ama akıntı sanmıştım her geldiğinde de akıntı sandım taaki sonraki gün hastaneye gidip doktora söyleyene kadar o zaman bile akıntı gibi geliyordu azıcık azıcık her anda gelmedi gece hiç gelmemişti mesela sabah kalktığımda da aynı devam etti azıcık 🤷♀️
Astadavistabeybi Ozkn53 hepinizden Allah tazı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun pusuda yattım bir işaret daha bekliyorum devamı gelirse hastanedeyim postu açarım😬😬
Pnrbyr-2555 Su olma ihtimaline karşı bence sormalısınız doktorunuza su herkes aynı şekilde gelmeyebilir. Ayrıca su geldikten sonra beklenmeden hastaneye gidilmesi gerekiyor diye biliyorum enfeksiyon riskine karşı
Astadavistabeybi Pnrbyr-2555 canım devamı gelmedi eşimde gidelim hastaneye istersen dedi ama şimdi gitsem çok az geldi tekrar gelmediği için 7 damla su geldi desem bunun için mi geldin derler diye de çekiniyorum aslında başka hiçbirşey gelmedi ne nişan ne devamı bebek şuan hareket ediyor baya bende bilemedim ne yapacağımı
Astadavistabeybi Sanem123 canım yürüdüm tekrar wc ye gittim sonra tekrar yürüdüm gelmedi devamı eşim evde Allahtan tekrar gelirse doktora gidelim arayalım dedi . Bebekte hareketli baya sancı vs hiç yok bir de bugün nst ye girdim orda bile sancım 8-9 çok az çıkmıştı
Astadavistabeybi Dogacevikk eğer o su sızıyorsa o şekilde gelecektir bence idrarla onu ayrımını yaparım takip edim sadece idrarım da arttı sıkışıyorum wc ye gidiyorum su olsa direk akardı galiba
Mommm444 Astadavistabeybi gidip görünseniz ona göre eve gelir uyursunuz dinlenirsiniz hani boyle uyuyamassınızda en azından hastaneye gidip bilgi alsanız içiniz rahat eder
Pnrbyr-2555 Astadavistabeybi Allah hayırlı sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz bizde burada :)
Astadavistabeybi Mommm444 bende çok istiyordum hatta yetti bu bebek diyordum 🤢😬su olabilir diye aklım çıktı