Birdenizhikayesi Astadavistabeybi benden şimdi az su geldi bende hastaneye gidiyorum bakalım ne dicekler 😏
Astadavistabeybi Birdenizhikayesi benimde öyleydi bugün doktor ped gibi birşey verdi turnusol galiba ismi onu 2 saat takmamı 2 saat sonra fotoğrafını doktorum görmek istedi whatsap tan gönderdim sızıntı olduğunu o şekilde öğrendik
61Aysen Astadavistabeybi Ben dogum yaptim canm darisi sna insallah.O gun aksm 3 de nisanm gece 1 de suyum sızmıştı sabh 6.5 da hastaneye gittik o arada evde dakika tuttm sancima 6.5 hataneye gittm 7de yatisim yapildi suyum geldgi icn suni sanci verildi ogrlenden sonra 2 de dogum yaptm bugnde taburcu edildk evimize geldik.sen naptn aynimi hala belirtn yokmu yarina kadr gelr belki bnde dun doğum olmasydi bugn muaynem ve tahlil somclrim vardi
Astadavistabeybi 61Aysen ay canım benim öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bebişine kavuşmana 😻😍benim sızıntı çok az az devam ediyor ama suyu baya varmış bebeğin bir ilaç verdi doktor onu kullanmaya başladım kan ve idrar tahlili de istedi en son 8 dedi son 8 günüm kalmış . Hatta 12 den sonra 7 😬sıfır açıklık suniden çok korkuyorum çok can acıtıyor mu . Hiç açılmam Yozgat’ta birkaç gündür benim yalancı sancım bile yok canım sadece bugün çatı muayenesinde doktor esneklik başlamış dedi
Birdenizhikayesi Astadavistabeybi çatı muayenesi yaptılar suyuma bakıldı az geldiği için şuanlık sıkıntı yokmuş devamı gelirse bekleme gel dedi nst ye bağladılar düzensiz sancım çıktı bakalım bekliyoruz 😄
DalisMom Astadavistabeybi ayy hayirli ugurlu olsuun.. ben de suyum gelirse aca mi oluyorun diye korkuyodum, su gelmesi az bisey diil anlarsin durduramiyosun ve cok geliyor dedi 🤷🏼♀️
61Aysen Astadavistabeybi Kendi sancindn dha sıkı şekilde sancili oluyo canm ben sabh 7den oglen 2ye kadr yatakta bi yandanda nst bagli şekilde durdgm icn yatark cektik okdr saat yatark oldgu icn zorladi ama ara ara dinlenme firastlrn var tbi devamli deil 2 dakka varsa 10 dakka yok mesela bnde ole ilerledi hep sanci taki 8 cm acikluga ulasana kadr ondn snrasi bni zorladi artik sanci gecmedi hafiflemedi her defasnda artti bebekte assa inip baski yapnca dhada artiyo ama aci esign önemli bnm aci esigm normlde vardir 8 e kadr hallettm ams bebek yola geldikce nekdrda olsa dayanilmz gbi acilr oluyo.Size vericem tavsiyem nefesinizi fazla zorlamayin bağırmayın bn istemesz bagirmisim dogumda doktr cocuk cikti nie bagiriyn dedi bn anlamadm ki cikti acidn.
prensesim35 Seyma16 kişiden kişiye değişir canım burda çok okudum suniyi hissetmedim diyende var kötü diyende var ne yazık ki bnde kötü oldum bnm sorunum açılma olmuyordu 24 saat sancı içinde kıvrandım acı eşiğine bağlı sanırım
61Aysen Seyma16 Canm ben sabh 7den oglen 2 ye kadr suni çektim kötü deil aksine hızlandırıyo 8 cm acikliga kadr arada yuzlere ciktgnda zorladi ama nefesle kontrol edebildm ama 8 cm den snra artik bebekde baskilri arttirdigi icn biraz dayaniksiz olmaya basladi ama bi sekilde mecbr dayaniysn.acikligm 9 oldgnda doktra bni sezeryane al dedim ama bn bi handanda yataga nst ile bagliydm yuruyerek deil hep yatark cektigm icn belki yatark cekmek zorladi okdr aci esiginz cok önemli.
Astadavistabeybi DalisMom aynen baya çok geliyormuş istem dışı oluyormuş çok merak ediyorum daha nişanım gelmedi ama her an doğacak gibi 😬
DalisMom Saglikla, kolaylikla gelsin buyusun insallah.. benm de dogumum cuma, cok az kaldi garip duygular icindeyim :)
Astadavistabeybi ESMAARAS doktor ped verdi onu 2 saat taktım ondan sonra fotoğrafını gönderdim ordan anladı ama ultrasonda da baktı
Astadavistabeybi 61Aysen ay bebek çıktı hala bağırıyor musunzı 😍😍😍😍şuanki korkumu hafiflettiniz 😻rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin bende bu gece bebek gelecek gibi hissediyorum
Astadavistabeybi Birdenizhikayesi çıkmadı ama bugün çok kasılıyor doğurmazsam iyi sabah nst ye gideceğiz bakalım ne olacak
61Aysen Astadavistabeybi rahatlamaktn galiba aniden bi bagirma hissi geldi bagirmism ebe cocuk cikti nie bagiriyon dedi😂Galiba rahatlayinca bi ciglik basasim geldi bnde anlamadim nie bagirdgmi.Sonunu düşün ve dogumdn korkarak gitme korkarak gidersen sancilari karsilayamayabilrsn sakin ve umursamaz kal bn hep öyleydim biraz katı olmak işe yariyo gbi