Cevizlikek iremsenturk_16 hayırlı olsun inşallah 4 gün sonra tekrarlayın daha belli olur ikinci çizgi
Ayl3411 iremsenturk_16 bu testi reglnizden kaç gün sonra yaptınız? Yüksek iht pozitif ama 5 gün sonra tekrar edin.banada aynısı oldu pozitifmiş 4-5 gün sonra tekrar yapınca kopkoyu oldu hemen
iremsenturk_16 Ayl3411 reglimden önce yaptım ben o testi yaptığımda 6 gün öncesiydi bugün sabah tekrarladığımda yine aynı şekilde silik bir çizgi belirdi arkadan bir tane daha yaptım fakat onda bir şey çıkmadı bu yüzden kafam çok karıştı
Melikesvm iremsenturk_16 sabah ac karnına yap 3damla damlat bıde adetın gecıktıkten bırgun sonrada yapabılırısn cıkıyor zaten benım 1gun gecıkmıstı baya bellı sekılde cızgı cıkmıstı
Anne03433 iremsenturk_16 canım benimde aynısıydı. Gittik acile kan tahlili yaptırdık ve 2 haftalık gebelik var dediler. Gebelik yeniyken silik çizgi oluyor.
iremsenturk_16 Anne03433 çok heyecanlıyım ben hiç olasılık vermemiştim inşallah bende olumlu şeyler yaşarım
momelif iremsenturk_16 cnm var gibi ama yarn tekrrlayn testte idrr ck gibi ama yuksek ihtimal var diye tahmn ediorm hayrlisiyla gzl hber alirsiniz insaallah