iremsenturk_16 Mom092 çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma amin 😌
iremsenturk_16 Dilara105 ayy çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
iremsenturk_16 glnzem bende bekleyemiyorum sürekli testi tekrarlamak istiyorum üst üstede yapınca galiba çizgi çıkmıyormuş anlayamıyorum
glnzem iremsenturk_16 canım beklemen gerekiyor ki net sonuç alasın. İstersen Pazartesi direk kan ver 😊
iremsenturk_16 Deniz1996 ya gerçekten mi ben bugün ikinciyi yaptım yine vardı ama daha zor görünüyordu sanki bilemiyorum kafamda deli sorular
hazal_prensesim2021 iremsenturk_16 neden karistrdin kafanı bı tuhaf duygu içerisine giriyor insan degilmi
iremsenturk_16 hazal_prensesim2021 evet hemde çok aşırı ümitleniyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum o yüzden rabbim inşallah nasip eder
hazal_prensesim2021 iremsenturk_16 rabbim gönlüne göre versin canım ama stres yapma o öyle oldu diye buda olucak değil içini gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsin insalllah sağlıklı bir gebelik diliyorum senin için🙏
Nefesisra Bend esilik çizgiyle öğrendim inşallah var canım hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin hamişlerde sağlıkla kucaklarına alırkar inşallah bebişlerini 🙏😊
iremsenturk_16 Nefesisra amin canım rabbim herkesi sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizlerde hayırlı sonuçlar alırız 😌
iremsenturk_16 hazal_prensesim2021 çok teşekkür ederim canım böyle olsunlar şeyler okudukça daha güzel şeyler hissediyorum amin inşallah 😌