Husraaaa Evet kızlar 23 haftamıza girdik kızçemle nasıl gidiyor hareketleri hissetmeye başladınız mı ?
paradiseeeeee Husraaaa bende 20.2 deyim hareketleri hissediyorum artık hamdolsun o zaman sana bişiler sorayım aramız yakın 23 haftadasın sabah sancıyla uyandım wc gittim baya bi idral yaptım rahatladım kasıklarım agrıyo ara ara sizde yaşadınız mı
Nergsozdemr Husraaaa bende 23 hafta karnımın iyice büyüdüğünü hissediorum hareketlerim agırlaştı eğilmekte zorlanıorm cabuk yoruluorm ve kasıklarım hala ağrıyo şimdlk bukadar
neslikay paradiseeeeee bizde 20+2 deyi z :) oğlumla öyle düzenli değil ara ara pıt pıt dokunuşlar oluyor
Birmom Husraaaa boga burcu iyidir ya boğazlı olurlar genelde yemeyi severler🤣 ins oglusumda bana ceker kizimdan cok çektim çok istahsizdi hala aynı
aselsura123 23+3 olduk oğlumla 💙 hareketleri çok güzel artık dışardan izliyoruz babasıyla çok yoruluyorum uyuyamıyorum belim çok ağrıyor ayakta durdukça o kadar 😊
Dygymn Hareketlerini yoğun bir şekilde hisseder oldum hayırlısı ile 2 Mayıs doğum tarihi öyle görünüyor 🤗
Didemhalil Husraaaa ah benimde bel ve kasık ağrılarım oluyor. Hareketleri belirginleşti ve karnım iyice çıktı bazen nefesim yetersiz geliyor strese girdim sizin nasıl geçiyor
Husraaaa Fatosamine evet canım senin nasl gdiyr benmki sabah harektlydi su an uyuyor sanrm hareket yok