Esinlara Çin takvimi cinsiyet belirlemeye inanıyor musunuz?bilgilerinizi hesaplamaya girdiğinizde doktorun söylediği cinsiyetle aynı çıkıyor mu ya da doğmuş çocuklarınızı hesapladığınızda doğru çıkıyor mu çok merak ediyorumm
Marbling Esinlara bende tutmadı canım çin takvimibe göre yaşını bir yaş büyütüp hesaplıyosn onu uyguladığımız zaman kız diyor doktor erkek diyor. Bu tezi çürüttü. Allah’ın dediği olur Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲
Esinlara Minnosunannesiii çok merak ediyorum ya doğru mu acaba hadi ya bende allahın işi diyorum ama herkes tutuyo diyor
Esinlara Dilan2912 hayırlı evlat olur inşallah dilan hanım yaşınızı falan doğru giriyorsunuz tutmuyor değil mi bende kız diyor ama erkek istiyorum inşallah gönlümü göre verir rabbim tutmaz benimde
Dilan2912 Esinlara yaşımı falan hepsini doğru girdim erkek diyordu ve farklı farklı sayfalarda denedim hepsi erkek dedi ama kızım olacak İnşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir erkek çocuğunuz olur ☺️
Esinlara Marbling amin tabi öyle önce hayırlısı herkesin gönlüne göre olur inşallah ay tutmamasına seviniyorum ne yalan söyliyeyimm🙈
Esinlara Sibelrx ay mutlaka yazınnn bana çok merak ediyorumm tutacak mı diye hayırlısı olur inşallah sizin içinde🤲🏻🤲🏻