badekusunannesi Hanımlar Beylikdüzü’nde bu 2 doktorada gidenler yazabilirler mi ? İyi ve kötü yönlerini ,hastaya yaklaşımlarını ve doğum yapanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim 🙏Normal doğum yanlısı olmaları benim için önemli detay .Şimdiden teşekkürler 🙏
paradiseeeeee badekusunannesi medilif için Ali bey içim bi arkadaş çok memnun kaldım yazmıştı aynı hastanede Selda hanımda tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gidiyorum kasın inanılmaz yoğun tüm Esenyurt Beylikdüzü o doğurtuyor resmen ev hanımları öğretmenler herkes ona gidiyor
badekusunannesi paradiseeeeee Selda hanımı bende duydum hatta bir arkadaşım ona gidiyordu akşam doğumu oldu arkadaşın aramış gelmesi için biraz mırın kırın etmiş nöbetçi doktorda ettirebilir demiş o yüzden biraz mesafeliyim Ali bey için çevremde iyi şeyler duydum .Ben doğuda öğretmenim ve önümüzdeki hafta doğum için ailemin yanına geleceğim o yüzden gelmeden bilgi almak istedim zira 32.haftadayım doktorumu belirlemem gerekli ☺️Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum 🙏
paradiseeeeee badekusunannesi rica ederim Allah Allah Selda hnm niye öyle demiş acaba dogrudur Ali bey hayırlı olsun o zaman Allah hepimize hayırlı saglıklı dogumalr nasipetsin