DilayyEcr Hanımlar merhaba, 10 haftalık hamileyimm sivilce sorunum hamile değilken de vardı ama bu kadar değildi şimdi ucu olmayan irinli sivilceler çıkıyor ve ne yapsam geçmiyor böyle Bi sorun yaşayan var mı ya da geçmesi için tavsiyeleriniz neler
Cansu_okan DilayyEcr bnde 7 haftalık hamileyim bende de baya çıktı ve geç gidiyor birşey kullanmıyorum bnde malesef ama aynı sorunu yaşıyoruz aynaya baktıkça mutsuz oluyorum😞
ogrenciiiannee96 DilayyEcr Beslenme ile alakalı olabileceğini düşünüyorum,beslenme tarzınızı gözden geçirmelisiniz. Ayrıca stressiz bir yaşam gerekiyor
DilayyEcr Mira61 bende wlabın kükürt kremini kullanıyorum ayrıca kükür sabunu aldım ama yok geçmiyor 🙄
DilayyEcr Yami hiç stresli Bi hayatım yok aslında ama beslenme konusunda haklı olabilirsiniz 🤣 aşırı iştahlıyım çünkü
Mucizem93 Bende şuan 12. Haftadayım daha öncedende sivilcem vardı ama doktora gidip tedavi görmüştüm geçmişti hamilelik döneminde boynumda dekolte kısmında ve yüzümde sivilce baya arttı psikolojik olarak hiç iyi değilim🤦♀️🤦♀️🤦♀️