ipekkk12 Bsr57 eğer port bebe almadıysanız almanızı öneririm çünkü gerek araç içi gerek evde kullanabilirsiniz sağlık ocağı hastaneye giderken lazım olabilir. Mesela benim yengem bebeği pusete koyardı işlerini öyle hallederdi evde
Gizmolata Bsr57 bebeğinizi arabada başka türlü taşıyamazsınız yasak puseti olması gerekiyor, ya da araba koltuğu almanız gerekiyor. Onun dışında bazı hastaneler pusetsiz çıkışa izin vermiyor.
Miskokulum35 Bsr57 ablam 6 aya kadar kullanabildi bide bebek biraz tombikti onunda farkı var tabi. Bide bazı hastaneler pusetsiz izn vermiyorlarmış çıkışa ne kadar doğru bilmiyorum ama duydum öyle
Bsr57 ipekkk12 hım netten bakıyorum da yorumlar kafamı karıştırdı çocuk iki büklüm oluyor 2 3 ay kullanılıyor bilmem ne
Gizmolata Bsr57 hayır ya kim demiş onu 0-1 yaş kullanabiliyor puset sonra büyük araba koltuğuna geçiliyor.
ipekkk12 Bsr57 yok yok iki büklüm olmuyor zaten kısa süreli ulaşımlarda kullanılacak bebeğin rahatı için puset yatakları var içine ondan da koydun mu misss bence almalısın 👍🏻
Zeynepreyyan Handeekar puset ağır oluyor bebekle beraber daha ağır oluyor.bir yere gidilecekse bebek bebek arabasına konur
yusufbebekk447 Ben trendyoldan aldım çok güzel geldi öneririm yani.ne kadar kullanılır bilemem ama ilk aylarda hastaneye dip gelme çok sık oluyormuş .bebek rahat eder diye aldım.
yusufbebekk447 Bsr57 https://ty.gl/qdxou45 bunu aldım link açılıyor mu bilmiyorum ama göründüğünden güzel geldi .
Ecem1818 Bsr57 tabikide gerekli 5 ay kullandım ama bebeğim zaten o pozisyonu seviyor arabaya filan nasıl bağlayacaksınzki başka türlü bence çok gerekli benimki gerçi bebek arabasının parçasıydı
ssnnmmm Bsr57 eğer arabada pusetsiz bi çevirmeye yakalanırsanız cezası var olayın güvenlik kısmına hiç girmiyorum
Hilalbattal01 Bsr57 https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiw_uramv7tAhUCaBgKHd7iCGgYABAFGgJsZQ&ae=1&sig=AOD64_0ZhtVClSG2CBkGHzd1XW7IQBdDtg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwil3uTamv7tAhWCjosKHY8UC_gQww8I2QI&adurl=https://www.civilim.com/asyamo-ortopedik-tasima-ana-kucagi-siyah-asymotsyh%3Fgclid%3DCj0KCQiA0MD_BRCTARIsADXoopYgwNrVkUYBPsY7UD0eeXV4ozcksKnc-9EkMl6TtJxDgMO4irCe2O8aAlqsEALw_wcB buna bak derim canım
Mommm444 Bsr57 ben puset almadım direk araba koltuğu aldık 0-36 ay mı ne oyleydi sanırsam puset uzun süre kullanılmıyo bi kaç ay sadece ama araba koltuğu büyüyene kadar oturur hemde izin verimiyolar yasak arabada
nida50 Mommm444 nasıl bir şey aldınız acaba? Ben henüz ne alacağıma karar veremedim. Bebek arabası alsam mı, puset mi alsam, oto koltuğu mu alsam diye düşünüp duruyorum. Belki bana da fikir olur sizin aldığınız ürün
Yarenim7 Bsr57 ilk kızımda aldım pişman oldum çocuk iki büklüm duruo Bi süre sonra zaten durmuo bile ağlıyor hiç rahat değildi yani ben hiç memnun kalmadım bu gebeliğimdede port bebe alıcam canım yinede sen nasıl istersen tabi
ozgeetpc nida50 Travel Sistem bebek arabası öneririm ekstra puset almanıza gerek kalmaz oto koltuğu olarakta kullanabilirsiniz
Mommm444 nida50 baby plus Orbitfix V2 0-36 Kg Oto Koltuğu link ekliyemiyorum bebek arabasıda aldık kraft parma bebek arabası zaten lazım olan bişey ama puset mi oto koltupu mu derseniz bence oto koltuğu çünkü puset uzun süre kullanılmıyo sonradan oto koltuğuu alacağınıza bi kerede oto koltuğu alın derim