Seyyydaazehra Merve3460 11 hafta devlette kız denildi 13. Hafta özelde renklide bakıldı 95 erkek denildi hepimize hayırlı olsun kız çok istiyorduk 😌
Merve3460 Seyyydaazehra ya bizde bi adepte olma durumu yasadık ne kadar kendimizi erkek için inandırdıysak 🤣🤣
Kulcekubra Seyyydaazehra devlette iyi söylemişler o haftada canım ben 18 haftalık gittiğimde yine söylemedi tahmin bile yok hatta detayliya bekliyorum şimdi 19 haftayı gectk
[silindi] Cinsiyetin ne olduğu değilde bu yanılmalar üzüyor insanı.Ama benim eşim kız bebek hastası ilk bebeğimiz o yüzden bu değişiklik bizi çok sevindirdi😂😂 Hadi ben anneyim ne olursa cabuk kabulleniyorum ama eşimde olmuyor😂😂
26Merve [silindi] Amin arkadasim inşallah 🤲Allah’ım evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ❤️ Benim kayinvalidemde kız değil deyince olsun belki değişir dedi 😂😂Oda kız istiyordu herhal 😂
[silindi] 26Merve Amin insallah canım benim yavrularımızın uzun hayırlı sağlıklı ömürleri olur insallah🙂
[silindi] 26Merve 14 haftalikken erkek dedi 17 haftalikken kız dedi ama baska bir doktora yönlendirdi oda uzun süre baktı kız dedi ama baya süphelilerdi ben sevindim hemen sevinme tarzinda konuştu detayli da öğrencez artik insallah değişmez🙂🙂
26Merve [silindi] Rabbim güzel gönlüne göre nasip etsin kuzum 🤲🤲 Benim içinde dua et 😂Doktor yanılmış olsun 😂
[silindi] Flower3 gösterdi pipi dedi 😂😂😂 tabi biz daha once gormedigimiz icin anlamadik😂😂 sonra ben demedim oyle bisey dedi daha erkendi dedi bende videosu var hocam dediniz dedim baska doktora yonlendirdi😂😂😂