minikturta Arkadaşlar hayırlı akşamlar, devlet hastanelerinde randevu en erken 15 ocak veriyorlar. Randevusuz gideni kabul ediyorlar mi bilgisi olan varmı acaba 🤔
Melisa_eker minikturta canım ben mhrs randevuya kayit oldum ve ordan randevu talebi olusturuyorsun sana ya gün icinde açıyor gunu ya da en yakın zamanı atıyor link olarak sende uygunsan mesaj ile onaylıyorsun hangi doktora gidiyorsun.🤭
Melisa_eker minikturta sehir hastanesi sıkıntılı.Arkadaşım da orda çalısıyor da o yuzden almıyorlar oraya.
minikturta Melisa_eker evet bende öyle yaptım ama malesef en erken 15 ocağa verdi, en yakın tarihli de ilçeler de var 🥺
sehrengiz_8 Melisa_eker doktorunuzla anlaştı iseniz kabul ediyordur Meram tıpta böyle bir şey görmedim şehir hastanesinde de randevu alıp gelin dendi bakılsa da surat asarak baktıklarına denk geldim
Melisa_eker minikturta 15 temmuz rukiye özçelik tepe çok iyi bir kadın.ben randevu oluşturuyorum ya en yakına ya da gün içinde açıyor.Bir de zaten sürekli hastası olursan sen muayene süresinde soruyorsun ne zaman geliyim diye şu gün diyor randevu bulmazsam napıyım diyoraun sen gel ben seni alırım diyor.O kadar iyi bir hanfendi.🤭♥️
Melisa_eker sehrengiz_8 şehir hastanesinde içeriye bile sokmuyorlar diyebilirim size.vürüs çok var orda o yüzden tedbirliler gelene de kızıyorlar açıkcası zorda kalmadıkca gelme diye.
minikturta Aksoysevgi4212 henüz konya da bi doktorum yok malesef 12.haftaya gireceğim için devlete gideyim orda da girişim olsun istemiştim ona da randevu bulamadım 15 gün sonraya veriyor 😭
aysedemirucar Melisa_eker ben kötü anina denk geldim sanirm bana doğru düzgün bakmadı bile telefonla kayıt ettm ultrasonu 51 saniye ancak sürdü muane artı doğru düzgün elime ultrason görüntüsü bile vermedi
aysedemirucar Ben de randevu talebi istedim bir hafta sonra açıldı on beş temmzda insallh devamlı açılır Fethiye şahin’den aldm insallh iyi bir doktordr maksat on beş temmzda doğum yapmak için giriş olsn dedm 27 haftada Rukiye Özçelik e gtmstm hiç memnun kalmadım
Melisa_eker aysedemirucar niye ki çok güler yüzlü bir hanfendi bende önceden orda çalıyordum yani hastası çok.
Melisa_eker aysedemirucar kaydettiğin icin mi vermedi ki hilmedim çok sıcak kanlı aslında deseniz verirdi bence niye vermediniz diye sorsaydınız keske
aysedemirucar Melisa_eker evet doğru düzgün bakmadı bile herkes çok övdüğü için ona gtmstm ama hayal kırıklığına uğradım