alenrenas1 Tugce_09 35+3 yakınız 😅 valla bu aralar yine ilk aylardaki gibi gün içinde uyku basıyor 😅 belki gece sık sık uyanıyorum lavabo için ondan mı bilmiyorum gündüzde direk bayılıp uyuyorum 🤩
Tugce_09 alenrenas1 aynen öle gündüz uyku gece wc yolu bekliyorum bnde ya önunde yatcam resmen eşime diyorum beni orda uyuyor bulursan şasirma 😀🥰
Dnmzbrcu 34+1 ✨ bol kaburga ağrılı, sancılı, günde 5 lt su içmeli karşılığı yarım saat de bir ziyaret etmeli🚽çok güzel günler 😁
Rotinda17 33+5 İki gündür vajinada bir baskı varr Çarpıntılarım ve ortalıkta tom ve jerry gibi iki tane oğlann 😀
1cansu 34+1 halsizlik ve karın ağrım var biraz kuru sancı gibi 🙁 bugünle beraber 3 gundur hareketleri yavaşladı acaba dönmüş müdür yada suyum mu azaldı anlamadim 😔
Bbusraaa 1cansu 36+1 im bende yok canım artık yeri daraldığından hareketler yavaş ve kuvvetli olur benimkide eskiye göre daha az hareketli korkma.Tabii aklın kalmasın yinede doktoruna bir danış istersen
Tugce_09 1cansu doktoruna basvursaydin cnm bnmde o haftada öle olmustu yatiş yapildi 1 gece tedavi gördum gitmende fayda var derim
1cansu Bbusraaa salı gideceğim doktora hem muayene olayim hemde nst ye girerim belki,korumacı annelik duygum mu yoksa bebegim gerçekten huzursuz mu bilmiyorum inş bisey çıkmaz