Ashenur Arkadaslar 31+3 um ne zaman rapor alacam 32+6 da mi 32+0 da mi 31+6 da mı alacam anlayamadim...tam olarak bilrn var mi?
MasalAlparslanMom Ashenur tam 32de aldım ben . Vardiyalı çalıştığım için ogünüde çalışıp gittim iş çıkışı. Uzattığım için bilemiyorum tam o gün çalışmak gerekiyomu aslında.
SedaOzbier Ashenur 32+0 da alın, ben 32+3 de gitmiştim, doktorum sisteme 32 girmiş.. 3 gün geç ayrılıcam izine 🙁 ama 3 gün de geç dönecem 🙂
HicranKzn Ashenur 32+0 da verdi benim doktorum ama gerek olmadığı için almadım kendi iş yerim mecbur doğurana kadar devam😆
Senibekliyoruz 32+0 da almanız gerekiyor, bana işyerim öyle söyledi.32+0 da çalışabilir aldım 37+0 da da çalışamaz alacağım inşallah son 5 günüm kaldı 🙂
tugbacelik Senibekliyoruz bişey sorabilir miyim ben 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım sonra izne ayrıldım doktor başka rapor vermedi 37 den sonra çalışamaz die bişey alamdım çalışmıyorumda şuan evdeyım ama rapor başlama tarihi tek yazıyor doğru mu sizce
Ruyaa HicranKzn kendı ıs yerınse ben senın yerınde olsam alırdım boylelıkle rapor paranı daha erken alırsın canım
gizemgnll Ashenur 32+0 da alabiliyorsun canım ondan sonda ne zaman cıkmsk istersen o zmn alabiliyosun calısamaz raporunu ama şöyle oluyo , 33+0, 34+0, 35+0, 36+0, 37+0 bunlarda alabiliyosun sadece diye biliyorum
SyhnHtp Benimde rapor için son 4 haftam kaldı ama inşallah herşey yolunda giderse devam etmek istiyorum ne kadar dayanabilirsem artık. Pazartesileri +1 oluyorum o sıkıntı yaratır mı acaba? Yani eksiğim kalır mı boşuna mı çalışmış olurum.