B0220 Busraslan94 bence sen hemen randevu al pişman olmazsın içine siner 🙏🏻 Bilgi vereyim tabi ama nasıl burdan bulabilirmiyim acaba profilini 🤔☺️☺️
Busraslan94 B0220 instadan ben de takip edeyim bari 😂 1 hafta mı var aramızda belki sizin tecrübelerinizden yararlanırız
B0220 Busraslan94 9 gün kaldı 🙈😂 ama admin yanıtımı sildi uyarı yaptı bana kullanıcı adı yazmak yasakmış özelden yazdım sana 😂
beatrice00 pinokyo cok sukur bende hicbi etkisi olmadi sadece ilk hafta belimde agri vardi igne yerinde sonra gecti o da normal zaten
tbmn B0220 Ayyy çok teşekkür ediyorum canım önerilerin için deneyeceğim hepsini bugün inşallah faydasını görürüm günümü tamamlayana kadar 🥰☺️😊
Busraslan94 Kubra_kbr hayır canım değiştirdim çağdaş beyi. Son dakika bir kararla ncr Dilara başat a gittim. Ve normal doğum yaptım 🙂
Kubra_kbr Busraslan94 Hayırlı olsun sağlıkla büyütün😊 bana da suyun az dedi ama başka doktora da gittim o da aynısını dedi 🙁
Busraslan94 Kubra_kbr bana Dilara hanım da evet biraz az ama sıkıntı olmaz dedi canım zaten 3 gün sonra 38+2 de doğum yaptım.bi sıkıntı olmadı cok şükür görünmeni tavsiye ederim 🙂