Mart2021annesi 26 +3 teyım bebek hareketlerı tekme seklınde degılde tıtreme oynama şeklınde acaba sızlerde de oylemı
Aysenur05 Mart2021annesi o kelebek gbi uçmaları arıycaksn bnce 😁 ilerleyen haftalarda gümbür Gümbür oluyorlar canları sağolsn napalm artık😁😁
Ortmenanne16 Mart2021annesi 3 haftaya tekmelerde değişiyor su an 29. Haftamdayım öyle bir vuruyor ki koltukta oynuyorum 🤭🤭🤭
Mart2021annesi Aysenur05 aslında ıkıncı gebelıgım aradan beş yıl gectı unuttummu dıyrm ama kzıım daha hareketlı gelıyordu oyle hatrlıyrm
Cansu-06 Ben de 25+6 dayım. Dediğiniz gibi hissediyorum genelde. Hareketler ne zaman düzene giriyor, bazen hareketli oluyor bazen de saatlerce hissetmiyorum
Mart2021annesi Cansu-06 benımde oyle doktorum 24 haftada gttıgımde günde on kere hıssetmelısın dedı hossdyrm ama tekme gıbı degıl😀
Oysul Mart2021annesi aynen öyle. 29+5 iz eskiden pit pit tekmeler atardi. Şimdi göbek bir uçtan diğer uca titriyor. Içeride ne yapıyorlarsa artık 😅😅
Mucize2020 28+1 haftalık olduk bazen hareketleri o kadar sert ki beni sarsıyor olduğum yerde acaba ilerleyen haftalarda daha mı sakin olur 😂