Ozge2805 Derin3939 canım zannetmem okadar olacağını şehir hastaneleri yapıyor ücretsiz Kayseride özel hastanelerin çoğunu aradım genetik trombofoli 570 ,600 arası fiyat verdiler ama hiç gerek yok şehrindeki araştırma hastenesinde yaptır
Derin3939 Ozge2805 Ayrıca rahim filmi istedi onunla birlikte de olabilir resim yükledim bide onları istedi doktor
Ozge2805 Ozge2805 hatta şimdi e nabızdan tıbbı genetik bölümüne randevu al , genetik trombofoliyi yaptır bazen geç çıkabiliyor bana hastane 40 gün dedi 8 günde çıkmış 😁
Melisinan Guneyinannesi1 dpktor bize 2 ay beklememizi sölemişti 2 aydan sonra koru öadık 9 ayın sonunda kaldım Allaha şükür 🙏🏻
Uykulugebe Guneyinannesi1 bize 3 ay beklememiz söylendi 3 ay bekledik.korunmayi bıraktıktan sonra 2. Ayda hamile kaldım. Merak etme doğal yolla kalabiliyorsun demek ki kafana takma bir şeyi hemen hamile kalırsın. Dış gebelikmiydi seninki neden 6 ay dedi doktor?
Ozge2805 Derin3939 https://imgyukle.com/i/aziuRh ben de bu testleri yaptırdım işaretlemediklerimi istemediler kromozom analizini ise tekrarlayan düşükten sonra yapıyoruz demişti doktor
Mucizemm02 Guneyinannesi1 ben 6 ay sonra hamile kaldım ama doktor bana 2 adet görsen yeterli demişti kendim istememiştim bir süre
Ozge2805 Derin3939 ben tüm testleri şehir hastanesinde yaptırdım canım senin kagıttaki bazı testler tıbbı genetik poliklinikte yapılıyor bazıları ise kadın doğumcu yapacak
Ozge2805 Derin3939 rabbim birdaha gözünden acı yaş çıkarmasınn inşallah çok zor biliyorum ama allah büyük canım inşallah testlerini yaptır belkide pıhtılaşma vardır onunda ignesi aspirini var kullanırsın bende igne ve aspirin kullanmam gerek
Derin3939 Ozge2805 İnşallah canım hiç bir annenin gözünden yaş akmasın Allah herkesin gönlüne göre versin 🙂
Canasu Guneyinannesi1 kürtajdan sonra bir adet gördüm şimdi tekrar hamileyim. Korunuyordun aslında ama kaçak olmuş galiba
BaharCos Guneyinannesi1 Doktorum 3 ay kendimi fiziken ve ruhen toparlamam için yeterli demişti. Gerçekten 3. ayin sonunda baktım hazırım o ay gebe kaldım. Öyle kafama takip derbeder olmadım. Psikoloji de çok önemli çünkü. Nasip böyleymiş dedim.