Cansurella Kızlar 30 haftalık hamileyim sırtüstü yatıyorum bir zararı var mı bilmiyorum herkes bir sey sölüyor ben öle rahat ediyorum 🙄
Sumeyye646 Cansurella bacaklardan kalbe kan götüren damara rahim baskı yaptığı için zararlı canim heleki bu haftadan sonra artık hem bebek hem rahim büyüdü sırtüstü yatarsan hem bebege yeterli kan akışı olmaz hem de çok ödemin olur normalde bende sırtüstü ve sağa yatarım ama hamile kaldığımdan beri sol yana yatmaya çalışıyorum
Lamelif Cansurella valla bende bu forumda duydum. Tüp bebek hamileliği benimki iki ayrı doktora gittim kimse bana sırt üstü yatma demedi ki her hafta muayeneye gittim. Sıft burda söylendiği için sırt üstü yatmadım. Ama bence saçma eskiden annelerimiz her tarafa yatıyordu valla birşey de olmuyordu
Cansurella Perimasali89 hadi ya bana hic bir rahatsızlıgı yok ama kan dolasımı acısından sanırım 😊 tesekkürler
Perimasali89 Cansurella aynen kalbe giden damarlar var onlara baskı olunca dolaşım bozulabiliyor tansiyon düşüklüğü bebeğe giden kan akımında yavaşlama gibi sorunlar
Cansurella Sumeyye646 tesekkür ederim ya cidden ben her aksam öle yatıyorum öyle kalkıyorum ödem yok ama bebeğim için hep sola yatıcam kolum uyusuyor ama saglıgından önemli değil 👍🏻
Sumeyye646 Cansurella tabi arada rahat ettiğin pozisyonlarda da yat ama kısa süreli olsun bende sola dönük hic rahat edemiyorum ama bebeğimi düşünüyorum hep öyle yatabilmek için çok zor alıştım
Hanif Lamelif benim doktorum da sırtüstü yatma artık dedi 27. Haftadayız rahat edebiliyorsan sağa genellikle sola yat dedi. Siz yine de bir doktorunuza danışın bence.
Sumeyye646 Lamelif bebek küçükken en azindan bizi rahatsız etmiyo sırt üstü yatmak ama özellikle 36. Haftadan sonra 5 dk bile sirt üştü yatmaya kalksam belimde inanılmaz ağrı oluyo bebek baskı yaptığı için ve bunlar kanıtlanmış seyler yinede herkesin kendi kararı yapıp yapmamak
mervesarp2005 Bana da kimse sırt üstü yat demedi ama ben sırt üstü yatınca biraz fazla kalınca çocuğumun sanki rahatsız olduğunu hissediyorum çünkü hemen tekmelemeye başlıyor. Sonra hemen soluma geri dönüyorum
deletedmom351 Cansurella Yatınca karında bi ağrı yada rahatsız edici bi durum yaşamıyor musun ben asla yatamıyorum yattığım zaman karnım ağrıyor hemen. Karnım sanki belime doğru baskı yapıyor.
Cansurella deletedmom351 hayır canım hic bise olmuyor ve biz iri bir bebeğiz tospik yani cok rahat ediyorum ama hep dols uatılması gerektiğini duydugum için annişlerden bilgi alayım dedim
Adhnsema Cansurella bebeğe kan akışı olmuyor ve nefessiz kalıyor biz daha 21 haftalığız ama yinede doktor sırtüstü yatma sürekli soluna yat diyo
Perimasali89 Ben nst ye bağlı bir hamile gördüm sırtüstü yatıyordu bebeğin kalp atışları yavaşlayınca ebe gelip sola dön dedi kadın sola dönünce kalp atışları normal hızlanmaya başladı yine Doğuma gidecekti anne
Tgcomer Cansurella kan akısı yavaslarmış oksıjen gitmezmiş iyi beslenemezmiş Bırde nefes alırken zorlanırsın
krdmnsanemm Cansurella bende 32 haftalık hamileyim uyumak dışında uzanırken hep sırtüstü yatıyorum oğlum öyle daha çok hareketleniyor 😊