Beyra0212 Ketenn çok şükür sorun olmamasına sevindim 😍 36. Da normal başlamak sanırsam. Cevremdekiler 34 ila 36 arasında başlamışlar 2 haftada bir gidip girmişler nst ye. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah😍
Ketenn Beyra0212 inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırız hepimiz 🤲 evet canım genelde bende öyle duyuyorum doktora ve hamileliğin ilerleyişine göre değişiyor sanırım nst haftası.😇
Beyra0212 ilseng doktordan doktora mı değişiyor acaba? 32. Hafta da sancın olup mu gittin yoksa normal kontrol zamanında mı nst başlayalım dedi doktor
ilseng Beyra0212 normal kontrole gittim aynı hastanede başka doktora giden arkadaşım var o da 32 de başladı. Ama ablam başka hastanede 36. Haftada başladı. Hastane politikası olabilir 🥰
Beyra0212 ilseng belki de canım. Bende 2 hafta sonra kontrole gideceğim ozaman doktorumdan öğrenirim artık🤣
Kubra_kbr Beyra0212 Öyle evet bende okuyarak, araştırarak, sorarak öğreniyorum🙈 hem bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış 😂
Beyra0212 Kubra_kbr kesinlikle öyle. Bir şekilde öğreniriz kimse anasının karnından bilerek doğmadı sonuçta 😂
demetsarali benim sutum yaklasik 1.5 aydir geliyor hatta 2 hic sikmiyorum dokunmuyorum ama 27.haftaya girdik bugun normal mi bilemiyorum
rumeysabay Beyra0212 ilk gebelik olunca doğum stresi daha da sardı beni ondan bu acele 😅 bı de eşim benden sabırsız,ben kızımı özledim hala gelmiyo mu diyo sürekli 😅
Beyra0212 rumeysabay özlem hepimizde mevcut görmeden tiryakisi olduk kızımızın 😍 umarım sağlıcakla gelirler csnm
Merzek Ya ben de 34. Haftamdayım ama göğüslerim yumuşak ve ucu yok. Sanki süt müt yok içinde😢 benim gibi olan var mı acaba yeterince büyümedi de sanki 🙁
Beyra0212 Merzek benim da yumuşaklar canım gebelik ilk haftalardaki o dolgunluk yok yumuşaklar aşırı ucumda yok. Bebek emdikçe üç gelir diye düşünüyorum
Beyra0212 ilseng mutlu sona yaklaştıkça hem heyecan oluyor hem de sevinç. Adım adım yaklaşıyoruz nst girmek demek resmen doğum çağrıştırıyor bana 😍
ilseng Beyra0212 evet aynen öyle o kalp atıslarını 20 dk boyunca duymak bile nasıl güzel evlatla basbasa olmak 🥰♥️ bu arada geçen haftalarda benden de süt gelmişti şimdi gelmiyor ama memelerimin uclarında kabuklanma oluyor sanki akmış ve kurumuş gibi
Beyra0212 ilseng kesimlikle Keske evdeyken de duysam o sesi diyorum 😍 o bende de hep oluyo. Kurumuş kalmış gibi orda hatta en baştan beri oluyo. Geçen gün sadece resmen süt gördüm o kadar onun dışında o kurumuş kalmış olayı hep var
MinnakLiva Beyra0212 ben sağmak zorunda kaldım canım çünkü mastit oluyordum, sağmamak daha iyi ellemeyin göğüslerinize 😊