Tufes Beklenen regl tarihimden 5 gün geçti… erken gebelik testi yaptım biri biraz silik ama 2 çizgiyi gördüm şoktayım var mı yok mu anlamadım yarın sabah bi test daha yapacağım o da aynı olursa Pazartesi kan testi veririm
Duygu1122 Tufes bence hamilesin canım bende erken test yapmıştım ama gecikmemiştim ikinci çizgiyi görmüştüm
Yenibirannee Ben adet gununden 6 gun once yapmistim silik cikmisti ama erken gebelik testinde degil normal kaset testlerde cikmisti 😂 silik ciktiysa yenidir hayirli olsun 🥰
Suna11 Tufes Canım bu baya baya pozitif işte 😍 Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı ilerler ve kucağınıza alacağınız günleride görürsünüz 😍🙏🏻
momelif Tufes kiz bu mu silik :)))) sen silik gormemissin :))) burda bariz hamilelk var yahu bnmkisi bunun yarisi koyulktaydi belkide dha az :))
Yenibirannee Tufes insallah evet gayet burdayim diyo bebisin ben kesesini gördüm 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı doktor insallah saglikla aliriz kucagimiza kuzularimizi 🥰🥰
Nutellammm Kız bu mu silik ama seni anlıyorum inanması güç oluyor,aramıza bir hamiş daha katılıyor hayırlı olsun canım ☺️
Tufes Güzel dileklerin hepsine çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizin gönlüne göre olsun 🤲🏻 Beklemiyordum inanamıyorum 🥰