Oznuryener19 momelif Sız beğenin ya da size fikir olsun diye yazmadım ben zaten 😊 biz beğendik bu yeterli 🌸
Zeynep12- Yade koyacağız inşallah💗 beril ismini rüyamda görmüştüm kulagına okunurken yade beril olarak okunacak
HtcByz Bizde eşimle ‘İsra, Sare, Erva, Bilge, Gülce ve Mihran isimlerini bulduk arasından da şuan ‘İsra Bilge’ katmayı düşünüyoruz bir değişiklik olmazsa 🥰
Papatyam_anneyim Oznuryener19 Kuran’da geçmesi önemli değil zaten kuranı Kerim’de kaç kız ismi geçiyor ki herkes kuranda geçen isimleri koysa ne olurdu😄leylifer çok değişik yanlış anlama ama hoş gelmiyor kulağa benim düşüncem
Oznuryener19 Papatyam_anneyim Ben kuran da geçen bi kız ismi koymayı düşünüyorum hanımefendi bu benim tercihim herkes kuran da geçen isim koysa nasıl olurdu onu ben değil siz düşünün herkes beni ilgilendirmez çünkü 🤷♀️ isme gelince de kulağa hoş gelip gelmemesi siz dahil hiiç bir kimseyi ilgilendirmez ben burda isim arayan kişiye yardımcı olmak için kendi kızımın ismini söyledim sizi alakadar edecek bir konu yok yani boşuna parmaklarınızı yormayınız benim için sevgiler ❣
E2M B-s123 Asel, derin, deren, çağla, masal, alin, lina, lalin, mina, beliz, belinay, ada, damla, alya, elis