Besaa Aslihanilhan benim iki hafta maksimum sürdü.Yoruldugumuzda da ağrılar çok oluyor. Dinlenirsen bu ara ağrılar azalır bende öyle oldu. Bir de cok kilo almayalim. Kilo agrilari artırıyor.
Tugcekkkkk Aslihanilhan oğlun mu olacak? Genelde sağ bacak ağrılarına oğlan derler ama. Belki kalsiyum eksikliği vs de olabilir canım. Benim de hep sağ bacak ve kalça ağrım olurdu hamileyken
Aslihanilhan Tugcekkkkk evet canım oğlum olcak inş. Valla geçer diyorlar ama bakalım . Demekki oluyo çoğu hamilelerde
Tugcekkkkk Aslihanilhan ya bu kocakarı kara inanmamak elde değil 😊ağrı yönüne göre cinsiyet buluyorum 😊hayırlısı ile doğar inşallah canım
Aslihanilhan Tugcekkkkk haha dimi solda olurda erkek sağda olursa kız :) ama cidden de öyle oluyo :) amin canım Allah razı olsun
Besaa Aslihanilhan benim kız ve sağda ağrım var ama solda da ağrı var. Sağda dizimde solda ise kalçamda:)
63-16 Aslihanilhan bennn… 34 gün yürümeme bile engel oluyor sonra geçiyor sonra yine başlıyor… Çok sıkıntı yapma canım ama yine de doktoruna sor.. Benim belimin sağ kısmı gebelik öncesi de ağrırdı bacağa vururdu.. Sanırım onla alakalı rahim büyüypr ve direkt hassas kısma vuruyor.. Hamilelik öncesini düşün bakalım bel ve ancak ağrın olur muydu temizlik sonrası özellikle
Aslihanilhan 63-16 olurdu canım özellikle bel ağrım olurdu yanar gibi hani. Simdi de dediğin gibi hassas yerlere baskı yaptıkça canımız daha çok ağrıyo heralde . İnşallah geçer diye ümit ediyorum valla :)
Ssba26 Aslihanilhan siyatik ağrısı gibi geldi bana, benim de 33. haftada başladı YouTube da siyatik ağrıları için egzersizler var onları yapabilirsiniz, bir de ayaktayken tek bir bacak üstüne yuklenmemeye dikkat edin derim.
Mcakir Aslihanilhan muhtemelen magnezyum eksikliğidir. Doğal maden suyu iyi geliyor. Doktorunuza danışın magnezyum ilacı verir
Bahriye_murat Aslihanilhan benim doktorum günde iki fincanı geçmemek şartıyla icebilirsin dedi. 29 haftaliktan bu yana hergun düzenli içiyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı şuan 34 haftaligim