Yesim1995 Busrakepir bende 37 yim benim de bulanıyo ya hatta bi sabah safra kustum yeni hamile gibi🤦♀️
Eminesdt Busrakepir bebek mideye baskı yaptığı için oluyo ama ilerleyen zamanlarda tekrar rahatlıyorsun ben şuan rahatı. Sukur39 haftaligiz
Elidamla35 Bende 36+1 canım ara ara bendede oluyor kimisi saçları çıkmaya devam ediyor ondan dolayı diyor anlayamadım bende bir türlü
kerimannesi Elidamla35 ne sacmıs ya 6 aydir mide yanmasi cekiyorum artik maf oldum resmen vardiya degistiriyo 2 gun gece 2 gun gunduz Öluyom 🙅🏽🤦🏽♀
Busrakepir Yesim1995 kusma bende de oluyor bir kaç gündür sabahları erken doğumla ilgili olabilir diyorlar kafam karıştı
AYSU1905 37.haftada aşırı kusma ile acile gittim kramplarla beraber nst de yalancı sancı çıktı alttan muayane de ise açılmam yoktu mide bulantılarım devam ediyo 37.hattadan sonrabulantılar basladı neden bende anlamadım ya
NurSema01 36+6dayım bende de arada oluyor mide yanması da yaşıyorum gelip geçiyor geçmediği de oluyor bazen son ayda olur demişti doktor
Busrakepir kerimannesi mide yanmasından uyuyamıyorum zaten rennie yazıyor doktor 4 5 gun içinde 3 sise bitiyor berbat bi durum sabah olsa da kalksam diye dua ediyorum resmen
Busrakepir Duyguff dogum stresi evet olabilir haklısınız ha dogdu ha doğacak hersey hazır mi ev temiz kalsın vs düşüncelerin sonu mu bu