Begm Anne18 hergun bir su bardağı taze sıkılmış havuç suyu iç canım. Birde deveci armutu ye suyu bir haftada eski düzeyine sokuyor bende işe yaradı tevekkül Allah bolca dua et ve bunları uygula
Anne18 Angelkljh canım havuç suyu bulamıyorum hiç bir yerde havuç yiyorum bende inşallah faydası olur 😒
Angelkljh Anne18 havuç ye canım ikisi de aynı şey zaten üzülme Allah’ın izniyle düzene girer havuç ye bol bol
minnakmina Anne18 havuç suyunu evde kendiniz yapacaksınız katı meyve sıkacagı ile sıkıp bir bardak içiceksiniz benim katı meyve sıkacagım yoktu birinden ödünç aldım suyum düzelince geri verdim
Cansuu41 Anne18 bende 16.haftamdayım ve suyum çok az bebeğimi kaybedebilirmişim 3litre su ve günde 2 kez havuç suyu içiyorum inşallah faydası olur çok zor bir durum
Anne18 Cansuu41 ah canım benim inşallah bende cok korkuyorum 26 haftalığım inşallah birşey olmaz doktor su takviyesi yapılacak dedi çarşamba gittiğimde inşallah suyum fazla olmuştur da takviyeye gerek kalmaz 😒😔🤦🏼
Mervece06 Cansuu41 bende 20 haftalığım benimde aynı durum :( havuç suyu içiyorum 10 gündür inşallah artar
prensesannesii_ minnakmina kaçıncı haftada azalmısti suyunuz? En derin cepte kac cm olarak bilyrmsnz?