Fatmaartr Kızlar ben 4 ay önce kürtaj oldum ve şuan 6+3 haftalık hamileyim ve korkularım var neye dikkat etmemiz gerekiyor kimisi ilki düşük oldu bunada çok dikkat etmezsen yolu öyle olur dediler 😣
Eminecengilukuslu Fatmaartr sağlıkla kucağınıza alın inşallah gebelikte nelere dikkat edilmesi gerekirse edin ekstra bişeye gerek yok doktorlar derki biz ne yaparsak yapalım düşecekse düşer hiç yerinden kalkmasan bile sadece tavsiyem bu dönemde olumsuz yaklaşanları duyma kendinden uzak tut
Gupssse Fatmaartr gebeliğin hayrli uğurlu olsun cnm olumsuz konuşan insanları hayatından çıkarmakla ise başla. bence kendini sev bebeğini sev olumlu güzel şeyler düşün beslenmene uykuna dikkat et kendini yorma. Gülümse ve mutlu ol bebeğin seninle sorunsuz bir hamilelik ve kolay doğum diliyorum cnm
Busra-kaya Fatmaartr öyle insanlara kulaklarınızı tıkayın nereden biliyorlar allah allah ya doktorun ne diyorsa onu yap stres üzüntüden uzak dur ki bütün hamileleri bu etkiliyor
Fatmaartr Eminecengilukuslu âmin canım çok teşekkür ederim bunu söyleyenin biri eşimin ananesi çok da uzak duramıyorsun maalesef 🙏
Fatmaartr Gupssse hepsine dikkat etmeye çalışıyorum canım ama işte en ufak birşey de acaba birşey oldumu korkusundayim söyle bir 4 aylık olana kadar böyle devam edecek sanirsam
Seydaagndz Canım benim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻 İlk önce çevrendeki o olumsuz konuşan insanlarla muhattapı kes bence ve ev işi vs biraz ara ver obırak ev pis kalsın sen dinlen uzat ayaklarını keyfine bak😽
SILA--123 bende kürtaj olmustum hic korkma strese girme bak şuan 33+6 haftaligim sen sterese sokma kendini
Eminecengilukuslu Fatmaartr gidip gelmemeye çalış dinleniyorum uzanıyorum virüs var ben hassas dönemdeyim ilaçta kullanamam falan deyip olabildiğince moral bozma
Gupssse Fatmaartr o korku bütün annelerde var doğuma kadar da devam edebilir sonuçta sen olumlu düşün her zaman bir daha bu günler geri gelmeyecek tadını cikar;)
Fatmaartr Çok teşekkür ediyorum hepinize bütün önlemlerimi aldım coraspirin ve folik asidimi aksatmamakta çalışıyorum gerisini Rabbime bırakıyorum artık 🙏