cicekkizimm Kızlar ben 6 aylık hamileyim cildim kuru olduğu için karın bölgem büyüdükçe gerildikçe kaşıntı oluşuyor nemlendiriciler kullanıyorum bazen buz sürüyorum iyi geliyor, karın bölgeme buz kullanmamın bebeğe zararı olur mu sizce
mucizemucize17 cicekkizimm buz kullanımı ilk defa duydum çatlak kremi bio il var bide bebek yağları onları kullanıyorum ben 37+3 karnımda çatlak hiç olmadi buz soğuk olmaz mi karin bölgem biraz üşüsün hemen ağrıyo sıcak tutuyorum.o yüzden
Eminebr cicekkizimm sakın kaşıma kaşırsan yırtılır. Bio oil al o iyi geliyor düzrnli olarak kullan yırtılmaz inş.
Bilge_anne27 cicekkizimm benim vücudum yağlı ama yine kaşıntı oldu sonra çatlamaya başladı çatlama diye krem almamıştım şimdi lierac krem kullanıyorum inşallah daha fazla olmaz ve oluşanlarda geçer sizde krem kullanın bence erkenden başlayın
cicekkizimm mucizemucize17 cildim kuru olduğu için karnım büyüdükçe geriliyor oda aşırı kaşıntı yapıyor cildim döküntü şeklinde kabarıyor cildiye doktoru nemlendirici losyon verdi (excipial hydro) onu kullanıyorum bir de onların yanında buz da kullanmıştım kaşıntıyı hafifletmişti doktora sorduğumda kullanabilirsin iyi gelir bi sakıncası olmaz dedi ama ikna olamadım pek