Zumra12345 Kizlar 26 haftalık olucaz bugün baya iş yaptım yoruldum bebegimin hareketlerini hissedemedim acaba ayaktayken olduda benmi hissetmedim dua edin nolur şimdi tatlı bişey yiyip uzandım
Gizmolata Zumra12345 biz hareket ettikçe içerde suda sallana sallana uyuyor, ne zamanki dinlenme pozisyonuna girersen o zaman kıpraşıyor, yani siz bütün gün ayakta ona beşik görevi yaptınız endişelenmeyin🥰
Balmm11 Zumra12345 Temizlik yaptigim zamanlar benim bebis de pek haraket etmiyor galiba onlar da anliyor yorgun oldugumuzu.1 bardak soguk su icip karanlik bir odada soluma yatip bekliyorum az da olsa hissedince icim ferahliyor. Yine de siz temkinli olun baktiniz süre uzadi dr.unuza gidin.
didemblr Zumra12345 hemen stres yapma canım bebeğe de stres geçince daha az hareket ediyolar. Arada bizim de öyle oluyor anne yorulunca bebek de yorulurms sol yanına yat istirahat et iyi gelir ılık bir duş da iyi gelebilir vücudun gevserse daha iyi hssedersin
Elifyali Zumra12345 kotu düşünmeyin gayet dogal her zman ayni hareketleri olmuyor bebeklerin… Ben bi ara baya sert hissedyrdm hareketleri simdi daha haff doktora gidip sordm coxuk dondugu iicn seklindn dolayı sert hissetmezsn dedi… Ayrica gün içinde biz cok hareketli olunca onlar da sallandigi icn uyku hali cok fazla oluyorms biyerde okumstm… Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin… 🙏
Zeynep248 Gizmolata canım hiç endişelenme birşey olmamıştır aynı durumu bende hep yaşıyorum 😁ne zaman temizlik yapsam o da kabuğuna çekiliyor bugün çok hissetmezsin hatta hiç hissetmezsin yarın tekrar eski haline döner sen çok yorma kendini yinede
Tugceonur Zumra12345 Bende çok yorulduğumda bebeğim hiç hareket etmiyor 1 gün boyu hareketsiz kalırsa mutlaka doktorunuzu arayın bana doktorum ılık duş al biraz tatlı birşeyler yiyip soluna yat ayaklarının altına yastık koy demişti gerçekten gece 3:00 gibi hareket etmeye başladı inşallah birşey olmamıştır çok ayakta kaldıysanız yorulmuştur inşirah süresi okuyun