Asilinannesi1 idiloska nisanın 10 u görünüyor şuan. 34+0 dayım. Benimki de erkek, zaten yüzde 80 erkek bebeklerde olurmuş bu durum
idiloska Asilinannesi1 benim bebeğimin hiç çalışmıyor, tek böbreği çok iyi çalışıyor diğeri hiç çalışmıyor. Çok teşekkürler ya, çok iyi geldi konuşmak, sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.
idiloska Asilinannesi1 Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin, çok mutlu sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Asilinannesi1 idiloska bende ilk öğrendiğimde öyleydim. O yüzde cok doktor gezdim canım ama hepsi hep aynı şeyleri söyledi. O yüzden hiç üzme kendini. Eğer çalışmıyorsa dediğim gibi diğer böbrek bi ömür yeter ona dedi doktorda. Hatta doktorun genetik olabilir mi dedi, bende dedim bizde yok ne eşimde ne bende böyle bi sorun. Doktor illa vardır ama hiçbiriniz farketmemişinizdir dedi okadar anlaşılmıyomuş
Asilinannesi1 idiloska amin canım seninde sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 Sonucunu mutlaka haber ver burdan beklicem🙏🏻
idiloska Asilinannesi1 tabi tabi haberdar ederim, Allah razı olsun, rahatladım biraz, benim doktorum da tek böbrekle yaşayan çok kişi var korkma dedi, annelik böyle bir şey herhalde daha doğmadan geliyor, hep aklım onda.
mrrrv11 Asilinannesi1 merhaba benim bebeğim kız ve böbreğindeki büyüme 6.6 ken bir buçuk ay içersinde 14 e çıkmış detaylıda perinatolog idrarını rahat yapamadığı için mesane borusu dar demişti yanlış hatırlamıyorsam biz eşimle çok panik yaptık ve rahatlatmıştı birşey olmaz diye kontrole gittim normal doktoruma bir buçuk ay sonra büyüdüğünü söyledi ve beni çok korkuttu tek böbrekle yaşar dedi ve bu durum beni yine endişeye soktu sizin bebeğinizdeki büyüme kaç mm de acaba
Asilinannesi1 mrrrv11 benim 4mm de hala. İlk detaylıda 20. Haftalarda da öyle cıkmıştı. Sizin kaçınca haftanız şimdi?
mrrrv11 Asilinannesi1 ben şimdi 27. Haftadayım 20. Haftamda 6.6 mm iken birden bu kadar yükselmiş doktorum mu yanlış ölçtü acaba çok uğraştı ölçmek için bende daha büyük bir hastaneye randevu aldım başka bir doktorun görüşünü de almak için takibe de almadı doktorum bir buçuk ay sonra gel dedi çok uzun bir süre böbrek büyümesi de var sonuçta bebekte
Asilinannesi1 mrrrv11 periantologa gitmeni öneririm tekrar. Ben 3 kere gittim. Detaylı bi hastahanede yaptırabilirsin. Ben o şekilde hem periantologa hem farklı doktorlara gittim görüş almak için.
asilhelen Belki aynı durumdan müzdarip anneler vardır . Burada doğru bilinen bir yanlışa parmak basmak istiyorum. Böbrekte kist varsa ne kadar genişlediğinin bir önemi yok. Bebek büyüdükçe kistlerde büyür. Bunu perintolog söyledi. Ayrıca o kistli böbrek diğer böbreğe ya da organlara zarar vermez onları sıkıştırsa bile. Önemli olan sağlam böbreğin sağlıklı çalışması