Heyecandorukta Selam kızlar son 1 aya yakın süredir diş etlerimde şişme var, fırçalarken temas edince de kanıyor, çok rahatsız ediyor, doktor geçen ay kontrolde normal demişti 😬 34. Haftaya girdim bu arada. Çözüm bulabilen varmı ya 😬😬
esraizmirli Heyecandorukta paradontax diş macunu iyi geliyor sensodynde iyi geliyor ben sensodyn kullanıyorum ilk zamanlar çok kanıyordu artık hafifledi ☺️
cipiti Heyecandorukta benimde öyleydi iki gün hiç bişey yiyemedim düzgün bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz atıp gargara yapın gerçekten iyi geliyor şişlik gitti rahatladım valla 🙏🙏
Aysum Heyecandorukta ayy bnm de tüm dis etlerim şiş cnm 34 haftaligim bugün akşama kadar ağrıdı zor 🤦♀️🤦♀️
Esenhafsaduru İlk hamilelgmde benmde öyle idi. Simdi tekrar hamileyim yavastan basladı. Kanasada fırcalayın. Bana bi ilac vermsti nbl nin kalsiyum ama etkisi oldu mu blmem. Yine olursa asırı söylicem
samsunlu55 Bende ayni sorunu yakin zamanda yaşadım sirke tuz ve su ile bi karisim yaptim. dişimi fırçaladıktan sonra onunla gargara yaptim ve 2 günde düzeldi diş etlerim.