GlahKaraku 37 haftalık hamıleyım çatı muayenesı oldum doktor çatın sınırda bebek Doğuma kadar 3500kg olacak Doğum zorlaşır sezeryne yonlendırdı ben normal Doğum ıstıyorum catısı sınırda olup normal doğum yapan yap mı?
sudamlasi GlahKaraku çok zorlanırsın canım doktorunu dinlemelisin bi arkadaşım devlet e gidiyodu çatı muayenesini hiç yapmamış Dr meğersem kızın çatısı darmış bebeği iri değildi doğum yaparken o kadar çok zorlanmış ki son ıkınmayı yapamasaymış vakumla çekceklermiş bebeği bebek doğduktan sonra oksijensiz faln kaldı ve uzun süre üzerinden atamadı doğumunu. Yani Dr unu dinlemelisin
DilekAlkanat GlahKaraku cati muaynesi onmli ama bir kac doktora daha git ozellikle devlet ve egitim arastirma olsun onlarda dar derse tabiki sezeryan ol. Ama bence bir kac doktordan daha fikir al.
EmineGneDemir GlahKaraku Benimde çatım dar normal Doğum çok zor dedi Doktorum. Ama Doğum esnasında esneyebiliyormuş sezeryan diye kestirip atmadı. Bide erken Doğum riskim bar ozamana kadar çok kilolu olmazsa ihtimal olabilir belki
GlahKaraku sudamlasi 4 veya 5 kg ıle normal dogum yapan var çatın dar degıl sınırda dıyor sınır olunca normal dogum olamaz mi
GlahKaraku Hazirana aynen baska doktora muayene olacam ona göre karar verecegım boşuna neden sezeryan olayım
GlahKaraku DilekAlkanat gıttıgım özel hastane bıde bana saçma gelen 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ona göre karar verırız demesi ve bu doktor profesör doktor yardımcısı
Seymaanne GlahKaraku ozelse eger fiyat farki olacagindan hemn ona yonlendirms olablir. Bnce devlet hastNesine de gdip kontrol ettir. Allah hayirlisini versin.
sudamlasi GlahKaraku ilerleyen haftalarda daha belli olur çünkü burdan birisine Dr u öyle demiş ti çatın doğum anında bile değişebilir diye enn iyisi bi kaç Dr a daha görünmen çünkü çatın dar değil sınırdaymış