edanuur Kygmr Bende göğüslerde kaşıntı oldu yani inan südyen takamicak halde hemde aşırı kaşıntı başladı 🤦♀️
Ozge3747 Kygmr 17+2 yim. Hiçbir şey yaşamıyorum valla hiç bir belirtim yok, karnım da yeni yeni belli olmaya başladı ☺️14 buçuk aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan kendimi düşünmeye sıra gelmiyor, üstüne üstlük serklajlıyım.
Danlacan edanuur o bende de oldu doktorum krem vermişti enfeksiyon olabilir diye öyle geçti çok şükür yoksa sürekli kaşınıyordum bende 😂😂
Zeynep0332 Kygmr aynen bende rahattım gene başladı ağrım..gerçi muayene oldum bir sıkıntı yok dedi dr..rahim büyüyor belkide ✌
Zeynep0332 plakayerli ben bu hafta hissetmeye başladım artık..2.gebeliğim..yemekten 30 dk sonra sola yatıyorum..hep soldan hareket hissediyorum ✌
Teacherr plakayerli 13. Haftada seyirme şeklinde hissetmiştim ilk daha sonradan düzenli olarak hergün hissetmeye başladım dışarıdan da belli oluyor hareket ediyor o kısım minicik ☺️İlk hamilelik geç hissediliyor demişlerdi doktoruma sordum zayıfların cok daha erken hissettiğini söyledi öyle emin olmuştum 13. Haftada☺️
Emnemrahf Ben 16+4 de hissetmeye basladım gunde bi kez falan oluyo şimdi 17+3 deyim otururken sanki kaburgalarım batıyo ya karnım çok şiş gibi geliyo bana pzrtesi randevum var bakalım nasılmış bebiş 6 haftadır gitmiyorum yani randevu bulamıyorum
Kygmr Emnemrahf aynı şişkinlik iki gündür bende de başladı dün kasıklarımda bir ağrı ile uyandım kısa sürdü geçti ama şimdi karnım patlayacak gibi şiş, sürekli tuvalete çıkacakmışım hissi var enfeksiyon mu oldum acaba diyorum
plakayerli Zeynep0332 ben de şöyle oluyo: aha bişey oldu! diyorum ama ne oldu bilmiyorum hareket tekme vs diyemiyorum.
Emnemrahf Kygmr şişlik de değil ya çünkü sabah aç karnına da aynı karnım ikinci gebeliğim ilki bu kadar erken cıkmamıstı
plakayerli Ozge3747 benim 13. haftada 31 mm ölçülmüştü bakalım bu hafta kaç ölçülecek. siz kaçla dikiş attınız. kısalmaması için yapabileceğimiz bir şey yok değil mi?
edanuur Danlacan Muayene olmadan mi krem yazdı canım? Kadın doğuma mi göründün kiz bende sorayim gittigimde
Danlacan edanuur evet kadın doğum doktorum çok kaşınıyor dedim baktı krem verdi geçti benim bence sor gidince 😀
Ozge3747 plakayerli MAalesef yapabileceğiniz çok bir şey yok. Ancak sürekli yatarsanız, hiçbir iş yapmazsanız biraz etkisi olabilir. İlk hamileliğimde 18. Haftada 25 mmle dikiş atılmıştı. Bunda ölçüme gerek kalmadı zaten. Çünkü bir hamilelik dikişli geçtiyse diğerleri de dikişli geçmek zorunda. Bunda da 13+6 da dikiş atıldı. Ama bu sefer hiç yatamıyorum bakalım bu sefer ne olacak.