Seda5431 portakalcicegii iki hamileliğim de de kullandım tüm vücut uğuşuypr kolum kanadım kalkmıyor başım dönüyor ilaç etkisinden kullanacaksan allah yardımcın olsun 🙏🏻
portakalcicegii mercimeginanne 5 haftalık hamileyim kaşık agrım ve kahverengi kanamam başladı 😞 doktorum önerdi hemen başla dedi başladım bende 😞😞
Hnd3535 Bende kullandım ama ağızdan alınan progestanın hiçbir faydası yokmuş. İğne vuruluyorm haftalık 20.haftadayım
Svg00 Hnd3535 hiç bir faydası olmadığını söylediğinize göre bu konuda baya bilgilisiniz anlaşılan ,doktolar yanlıs biliyor yanlış yönlendiriyor demekki hay allah oysaki çoğu hasta agızdan içer ama boşa içmişler demekki
mercimeginanne portakalcicegii düşük olma ihtimaline karşı önlemek amacıyla veriyor doktorlar aksatmadan saatini geçirmeden kullanmaya dikkat et
Zeynep0606 portakalcicegii canim agizdan sa vajinadan daha etkili bende kullaniyorum hamileligimin basindan beri 19+4 oldum
Gizmolata Seda5431 fitil olarak alsaydınız keşke o zaman hiç yan etkisi olmuyor, ben 16 hafta boyunca kullandım çok rahattım.
BegumIscanTunc portakalcicegii 10+3 haftalığız 6+3 ten beri kullanıyorum canım günde 3 kez 8 saat arayla vajinal alıyorum
portakalcicegii mercimeginanne şimdi başladım hemen doktoruma yazdım içinde haber ver dedi dua edin bol bol 😞
kadriye25 portakalcicegii moralini yüksek tut, sürekli oku inşallah sıkıntı olmaz 🤲 Rabbim kimseyi evladın sağlığıyla, yokluğuyla imtihan etmesin 🤲
Bebek-geliyor portakalcicegii 4+4 den beri kullanıyorum günde 3 kez vajinal olarak 33+2 deyim. sormak istediğiniz nedir ?