Zeynepreyyan Ciciannem27 hiç bir belirti cinsiyeti kesin belli etmez 2 aylıkken. Doktorun ultrason da görmesini bekleyeceksin
ADamla Ciciannem27 ne yazık ki hiçbir belirti cinsiyet için yeterli ve doğru değil 😂 acı-tatlı-ekşi, kusma, kasık ağrısı hiçbiri tutmuyor 😁
Atiye85 Ciciannem27 sumeyye60 merhaba 12 haftalık hamileyim doktor haftaya cinsiyetini söyleyeceğim dedi.ultrason fotosu atsam öğrenebilir miyim buradan
istanbul3434 Ciciannem27 bebegin genital organi henuz olusmamis oluyor. Ne sizin ne doktorun tahmin yurutmesine imkan yok.
sumeyye60 Belirti olarak diyorsanız öyle bir şey yok 😅 Bulantı olup olmaması, canının tatlı/ekşi çekmesi vs hiçbiri cinsiyet için ipucu değildir
Zeynepreyyan Ciciannem27 benim 15 haftadan sonra belli oldu. Bebek bacak arasını göstermedi. 3 ayda doktor tahmini söyler zaten. 4-5 ayda net belli oluyor
menekseren Özellikle bulantı kesinlikle belirleyici değil. 25haftalik hamileyim 1 kez bile bulantı yaşamadım. bir arkadaşım doğuma kadar mide bulantısı yaşamıştı. ikimizinki de erkek
tgb006 Hiç belli olmuyor ama şöyle söyleyebilirim annenizin canı ne çektiyse onu bi sorun. Mesela annem bana hamileyken çok turşu yermiş mandalina portakal canı çekermiş. Bende aynılarını aşerdim. Kızım oluyor
sumeyye60 Ben cinsiyet partisi yapacaktım eşimle balon batlattık o yüzden %100 netleşmesi gerekiyordu. 16. hafta gittim ve netleşmişti. Hiç şüphe yaşamadım en güzeli 15-16. haftaya kadar sabırla beklemek 😊 🤰