Melike_shn Kizlar bisey sormak istiyorum 1 bucuk aylik gebeyim ve gebe kisilerin cok sık tuvalet ihtiyacı oliyormus ama bende oyle bi durum soz konusu degil benim gini olan var mi yoksa bejde mi bi sıkıntı var acil cevsp lutfen😔😔😔😔
Gamzecinar141119 Melike_shn canım herkesin gebeliği aynı seyirde gidicek diye bişi yokki bazılarının hamileliğinin başlarında bebeğinin yerleştiği yerden kaynaklı idrara sık çıkma durumu olabilir bide hamileliğin son dönemlerinde çocuk büyüdüğü için baskı yapıyo o zaman olursa olur olmayadabilir hamileliğinde genel anlamda bi sıkıntı görmediyse doktorun sorun etcek bi durum yok bence
oykuduru21 Melike_shn benimde öyleydi 17-18. Haftadan sonra tuvalet ihtiyacım sıklaştı kişiden kişiye değişir bence
Busbuss3458 Melike_shn ben gece 4 5 kere kalktığımi biliyorum gündüzde aynı şekil ama çok su içiyorum sanırım buda çok etkili oldu smdi öyle değil en fazla gece 2 kere kalkıyorum
sumeyye60 Melike_shn 1,5 aylık gebede sık idrara çıkma ihtiyacı olmaz ki neden üzülüyorsunuz 😊 Rahmin ve bebeğin henüz mesaneye baskı yapacak kadar büyümedi
MeLy90 Daha çok yenisiniz. 30. Haftada geceleri tuvalette geçiyor resmen 😬 hiç olmazsa 5 kere gideceksiniz.
Lraybrs Haftaya giriyorum hiç sık tuvalete çıkma gibi bir durumum olmadı. Her okuduğunuzla kendinizi kıyaslamayın :) kimisinin sürekli tuvalet ihtiyacı olur, kimisi benim gibi hiç olmaz canım 🤷🏿♀️ mesela benim 7. Haftadan 19. Haftaya kadar günde 5 kez istifra ediyordum. Hastanede yattim. 3 kere de bayıldım. Kimisi de bunların hiç birini yaşamıyor prenses gibi hamilelik geçiriyor. İnşallah yine de kimse yaşamasın tabi 😁
Mommy2b Melike_shn kan miktarın artıyor o yüzden sıklaşıyor başlarda sende de zamanla sıklaşır, ani ve keskin bir fark bir günde olacak diye bir kural yok
Dmllll Melike_shn ne gibi bi aciliyeti var ki bunun herkeste her belirti olcak diye bi kaide mi var ?
pamukpamukoldum Biz odamızı tuvalete taşımayı düşünüyoruz yada oraya televizyon istiyorum eşimden 24 saatin 25i ordayım resmen 🥰
pbzm Melike_shn gunde en az 2 lt su iciyorum ve dolayisiyla tuvaletten hic cikamiyorum sizinde ictiginiz miktarla alakali olabilir 🤔
urazaslan Melike_shn ilk başlarda benimde yoktu. şuan 29 haftadayım wc den bildiriyorum😂 Allahtan tuvalet yakın