Tgbugra Bacağım ve kalça agrım çok fazla var adım atamıyorum canım yanıyor ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar geçmesi için ne yapmalıyım
Erdeminannesii Tgbugra ben dün gece sabahı zor ettim bacak kalça bel ağrısından 35. Haftadayım normal diyorlar
NilayRuya Tgbugra benim sol bacağım çok kötü aşırı kramp giriyor iki büklüm kalıyorum fazla ayakta duramıyorum geçmiyor da😕
ADamla Tgbugra 29. Haftadayım 4-5 gündür çok fenayım bacağımı sürükleyecek hale gelmiştim. İki gündür dinleniyorum, yatıyorum. Belimde sürekli yastık ayaklarımı uzatıyorum biraz daha iyi. Ama başka çözüm bulamadım.
2468 Ben de aynı ağrışarı çekiyorum yataktan dönenmiyorum sqğa sola doktorum normal deyip duruyo ama çok ağrım var
Tgbugra 2468 doktor banada normal sen hamilesin normal hayatın gibi olmasını bekleme dedi ama bu kadar ağrıya bi çözüm olması lazım ya
Tgbugra Erdeminannesii bende aynı öyle 2 gündür ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum daha 28. Haftamdayım 30lu haftalarda napcam hiç bilmiyorum 😐
Tgbugra NilayRuya benimde sol bacağım sürekli sol tarafa yatmaktan da oluyor diye düşündüm ama yok hiç bi şekilde geçmiyoor
Sevil2204 Tgbugra ben doktoruma hiç sormadım bu durumu benim eltim de hamile aramız da 1 ay var oda aynı sorunu yaşıyor sanırım çoğu hamile de olan bir şey
hulya4627 Muhtemelen magnezyum eksikliğindendir kızlar doktorunuza danışın ve önerdiği magnezyum ilacını kullanın bende yaşadım ilaç çok iyi geldi
NilayRuya sevgisevgi bir iki kere kullandim tadını beğenmedim ama mecbur kullanmam gerekiyor bu gidişle
hulya4627 Tgbugra bırakma cnm ben günde 1 tane sade sodada içerdim doktorumun izniyle çok iyi gelirdi