Uzey Bebeğiniz için aldığınız masaj yagı bakım kremi markaları nelerdir hanımlar ben mustela şampuan masaj yağı aldım sizler 😊
Tugce1803 Uzey Bebeklere yağ önerilmiyor gözenekleri kapadığı için. Bebek losyonu Sirenol Şampuan ve vücut yıkama jeli Hipp Pişik kremi Mustela aldım
[silindi] Uzey yag almadım hiç kullanılmıyor çünkü diğerlerini minoris aldım içeriği temiz oldugu için
Msltms Tugce1803 yağda mi gözenekleri kapatıyor. Pudra gözenekleri kapadığı için bende unibaby yağ almıştım.
Nasippp Tugce1803 ya bende şampuan hiip almak istiyorum ama burada çok kullanan göremedim 🤔 ileriki zamanda kullanıp bebeğine iyi gelen ürünleri bizimle paylaşır mısın canım 😁
Uzey Tugce1803 AA öylemi yağ gözenekleri mi kapatıyor bilmiyordum sirenol losyon nasıl peki kullanımı memnunmusunuz
Tugce1803 Nasippp Hipp kullandım gayet güzel hem yumuşacık yaptı hemde ilk kullanımda bile tüm doğum pisliğini aldı götürdü☺️
Nasippp Tugce1803 öylemi o zmn fikrimi değiştirmeyeyim bende yorumları okudum gayet memnunlar ama burada hep mustela bilmem başka markalar gördüm ondan olmazsa mustela alırım demiştim ☺️
Nasippp ymc0355 hiip alayım madem favorilerime eklemiştim ama burada çok kullanan göremeyince tereddüt ettim ☺️
Tugce1803 Nasippp ya herkes mustela diyo ama benim onu alacak durumum yok açıkcası bende hem uygun fiyatlı hem içeriği temiz ürünler seçtim☺️
Mom046 Tugce1803 Popüler kültür tamamiyle.. Aslında araştırınca piyasada içeriği temiz muadil ürünler cok fazla. Masrafa luzum yok ne kadar durum olsa da bence 🤷🏽♀️
Annesinin_Busesi Şampuan mustela aldım vucut losyonu ve pişik kremi bütchen diye e bebekte bi marka var içeriği temizler listesindeydi ondan aldım bakalım deneyeceğiz