ADamla Seda78 9 haftalıkkenok şiddetli kanamam oldu haftalarca sürdü. Fitil, ilaç, serumlar falan yattım hep çok şükür düşük olmadı. Her kanama düşükle sonuçlanmıyor ama çok dikkat etmeniz gerek. Mümkün olduğunca yatın, yürümeyin, iş yapmayın
500221 Seda78 geç döllenme dedi doktor bana. Sen gene bence doktora git rahatla. Doktora gitmek yasak değil.
500221 Seda78 canım benim 2 düşük hikayem var. Ben o yüzden bu da düştü diye gittim. Ve doktorlar olumsuz konuşmaya meyillilerdir. En ufak bir umut varsa demek ki. Bende her gittiğimde direk düşük dediler. Bu sefer demediler. Sana tavsiyem sende 2 güne bir beta yaptır. Doktor dedi. %30 artması lazım %60 artarsa mükemmel dedi. Yarın ne olduğunu anlıcam. İlk adet tarihinden bu yana 5 haftalık diyorsan belki geç döllenme olabilir.
ADamla Seda78 5 haftalıkken benim kese de noş görünüyordu o normaldir bence. Ultrason görüntümde kese boştu. Bence stres yapmayıp dikkat et, dua et biraz daha büyüsün görünür diye düşünüyorum 🤲🏼
Seydaagndz Seda78 sen cok stres yapma içini ferah tut canım uzan yat dinlen ev işini falan boşver, çok sıcak suyla duş alma
Biryigitannesi Seda78 canım bnm defalarca kanamam oldu pregwston hap sabah akşam veğroluton iğne burundum 3. Ay bitene kadar şuan 29+5 çok şükür doktoruna durumu anlat onlar seni yönlendirirler kanama durumuna göre tabi belki de yerleşme dönemi olduğu içindir ki inşallah öyledir senin ki yorma kendini uzan bol bol
Fatos3547 Seda78 ben mayis ayinda dusuk yaptim 14+5 gunluktu kanamam vardi kalbi durmuş tekrar hamile kaldim 12 haftalikken kanamam oldu 3 gun hastanede yattim fitil verdi doktor kanama artarsa tekrar gel dedi çok şukur olmadi şu an 26′ci haftamdayim
cigdemozgecelenk Seda78 psikolojik olarak çok etkilenirsin ne olursa olsun bebeğinin sana tutanacağına inanmazsan bebeğin nasıl senden güç alacak ki iyiyi düşün 🙏🏻♥️