Deletedmom15 birprensesvebirprensannesi bebek küçükken sıet üstğ bende daha iyi hissediyorm büyüdükçe yan yatınca daha iyi hissediyorm. Biraz fazla yorulmuşsn kızmış içerdn herhalde 😁
birprensesvebirprensannesi Deletedmom15 Ayyy bende hep sırt üstü oldu büyüyünce de öyle sırt üstü daha net hissediyordum kızımı şimdide işte sırt üstü hissettim aynı şekilde sol tarafimda❤️
birprensesvebirprensannesi Mervemine Ben kızımda 19. Haftamda ilk hissettim şimdi 13 deyim hissediyor gibiyim tam anlamasamda🤭
Mervemine birprensesvebirprensannesi olabilir canım şimdi de hiç durmuyor kıpır kıpır 23 haftalık olduk 🤗
birprensesvebirprensannesi Sedanindenizi Bende bugün yoruldum biraz daha ne t hissettim bugün anlamadım 🤭
Merved91 birprensesvebirprensannesi merhaba 19.haftamda hissettm ama tabi sonrası düzenli değil. Şuan 25teyim yavaş yavaş düzene giriyor 🙏
Ydgrshn birprensesvebirprensannesi ben 14 haftaligim ikinci hamileligim ve cok zayif olmamdan dolayi herhlde bugun karnimin sol tarafina sertlesti surekli orda top gibi duruyo ne bi harekettini hossetmedim ama bi serteriyo bi yumsuyo