Shuled25 Kızlar ben 8 haftalığım hafif lekelenmem oldu doktor bu ilacı verdi vajinal yolla veya ağız yoluyla alınabilirmiş. Siz bunu kullanıyor musunuz ve hangi yolla kullanıyorsunuz? Yan etkileri oluştu mu sizde?
47zeynep47 Shuled25 bende 200 mg kullanıyorum ağızdan Sabah akşam alıyorum bendede 3 hafta önce lekelenmem oldu hala devam ediyor lekelenmem 9+6 oldum ay i riskli durumdayım 🤦😔 biraz uyku biraz baş dönmesi ve iştahsızlık yaptı bnede cnm
babyberry Shuled25 kanama aktif değilse vajinal almanı öneririm hem daha etkili hem de yan etkisi yok ben günde 4 tane vajinal alıyorum ben dr 8.haftamdayım çok hafif lekelenme oluyor iğne oluyorum geçiyor inşallah komple biter
Busragrbzz Shuled25 bende kullanıyorum iki günden beri vajinal alıyorum kesemde sarkma oldu diye bana verdi doktor
Sed22-09 Shuled25 vajinal yolla aşıyprım günde 3 defa ağızdan yan etkisi oluyor dite bilşyorum vajinada hem daha hızlı etkisi oluyormuş canım
Zahide_2010 Ben kullandım canım başta ağızdan alıyordum halsizlik ve baş dönmesi yaptı daha sonra vajinal devam ettim bir sorun olmadı
Shuled25 Zahide_2010 vajinal alınınca nasıl oluyor kusura bakma ayıp ama 😶 yani ilacı oraya koyunca düşmüyor mu ya da nasıl çözülüyor orada ay kafam karıştı korkuyorum ya
dthealthy Shuled25 yok canım zaten kaygan olunca direk oraya yerleştiriyosun ben geceleri 2tane yerleştirip uyuyorum sıkıntı olmuyor
cigdemozgecelenk Bende kullanıyorum sabah akşam günde 2 tane ama aşırı uyku yapıyor sarhoş gibi oluyorum başım dönüyor gece uyumadan hemen önce atıyorum birde öğlen atıyorum uyuyorum biraz
elcindefne Shuled25 ben de günde 3 tane vajinal yoldan alıyorum. Hiç yan etkisi olmadı. Doktorum vajinal yoldan daha etkili olduğunu söyledi.
momteacher Shuled25 ilk aylarda da kullandım şimdi erken doğum riski var die kullanmaya başladım tekrar, fitil olarak kullandım hep, ağızdan alınca yan etki gösteriyormuş . Fitil olarak daha etkiliymiş
Missnurr Merhaba ben kullandım vajinal yolla alıyordum gece uyumadan önce doktorum öyle daha etkili olduğunu söyledi
Twinsmommy Shuled25 ben vajinal yolla kullanıyorum günde 2 tane. doktorum düşük riski durumunda vajinalin daha etkili olduğunu söyledi