iremsenturk_16 Kızlar merhaba adetime henüz 6 gün var fakat yaptığım gebelik testinde silik bir çizgi çıktı t kısmında böyle olupta gebe kalan arkadaşlar var mı acaba kafamda deli sorular var lütfen yaşayanlar birşeyler yazabilir mi ?
minikbaby06 iremsenturk_16 ben adetime 3 gün kala yapmıştım benimki bile fotoğrafta zor belli oluyordu 6 gün çok erken olmuş ama insan sabırsızlanıyor ☺️ Birde çizginin ne zaman çıktığı önemli hemen çıktıysa ihtimal vardır
aslihangacal iremsenturk_16 bende adetime 6 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama tam silik değil belki daha yeni dölleniyordur erken diye silik çıkarmış biraz bekle yine yap umarım hayırlı sonuç alırsın🙏🏻❤️
Ebruyavuz0 iremsenturk_16 Hımm ama gün ışığında içindeki çizginin yansıması da olabilir yanıltabilir adetinize 3 gün kala erken gebelik testi yapın daha net cvp veriyor
iremsenturk_16 minikbaby06 canım hemen çıktı zaten ama yinede bekleyeceğim adetimi bakalım artık hayırlısı
BerrusMom iremsenturk_16 ara ara bak canım teste o silik çizgi netleşebilir.benimde silik çıkmıştı hamile olduğumu öğrendim yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor genelde.adetiniz geçtikten sonra tekrar yap.inşallah hamilesindir 🥰 hadi hayırlısı ❤️
iremsenturk_16 BerrusMom bende kendimi umutlandırmak istemiyorum ama canım yinede insan acaba mı diyor ya 😌 inşallah hamileyimdir testi tekrar yapacağım adetim gecikirse zaten çok teşekkür ederim bu arada 😌😘
Mucizem11 iremsenturk_16 o zaman erken değil canım 11.günün. Yarın sabah ilk idrarla bir daha yap koyulasma varsa hayırlı olsun 🥳
aslihangacal iremsenturk_16 9 haftalık hamileyim bende senin gibi çok heyecan yapmıştım uyku uyuyamıyordum dayanamayıp erkenden test yapmıştım negatif çıktı sonra birkaç gün bekledim yine yaptım 6 gün kala çıkmıştı 😊
busraerdalll iremsenturk_16 ondan bıde benim de iki tane normal yaptık silik çizgi çıktı erken gebelik testleri var ondan aldım ondan da silik çıktı iki üç tane daha yap emin olursun onlarda da çıkınca