Matpk Silverette gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz fiyatı yüksek olduğu için araştırmadan almak istemiyorum. Kullananlar memnun olup olmadıgını yazabilir mi?😊
Demir Matpk Alıcam ama ya yara olmazsa🤔ya da tam tersi işe yaramazsa🤔 Daha önce çok post açıldı burada gümüş kapakla ilgili.Ben internetten asla memnun olmayanlarında yorumunu çok okumuştum.O nedenle bu kararsızlığım🤷🏻♀️
Asrinbaby Matpk ben az önce avent in göğüs kalkanını sipariş ettim. 79 tl ydı 52 tl ye aldım yorumları da çok güzeldi uzun zamandır takip ediyordum. Gümüş kapak gerçekten inanılmaz pahalı değer mi o paraya sanmıyorum.
Matpk Demir evet bende cok kararsızım ürünün sitesinde vs hep pozitif yorumlar var sanırım olumsuz yorumları yokediyolar o yuzden guvenemiyorum😔
Demir Matpk Ürünün sitesinde elbet kötü yorumlara yer vermezler.Ben kullanan birinin takipci yorumlarına denk gelmiştim.Az parada değil ki amaan alalım işe yaramazsa yapacak birşey yok diyelim.
SedaOzbier valla en korktuğum şey.. ama ben şimdiden göğüslerimi yağlayıp yumuşatıyorum.. inşallah çatlamaz..ama kanama yara calan olursa kesin alıcam.. her ihtimali denerim 🙂 göğüs bu ya ıygg tüylerim diken diken oluyor
Matpk Asrinbaby hayırlı olsun insallah memnun kalırsınız biraz arastırmaya devam edeyim malesef gümüş kapagın fiyatı cok pahalı😔