Zynpozdmr Diilekk19 ben ilk gebeligimi devlet hastanesinde suda doğum yaptım ama buna doktor karar veriyor canim 😊
Diilekk19 Zynpozdmr ne güzel ya 😁 sanırım sormayınca söylemiyorlar bende onlar söyleyecek diye bekliyorum
dileksak MervvvU tercih meselesi tabi bunlar. Ben steril olmaktan yanayim. Koru hastanesi falan da aliyor Suriyeli ve onlara dogum ucretleri yok neredeyse
Zynpozdmr Diilekk19 ben sormuştum ama dogumda doktorların karar verdiğini soylemislerdi hergun 3 gebe seçiyorlar demisti cok istemiştim ücret dahi olsa verecektim ama malesef demişlerdi dogumhaneye alindigimda doktor acikligims bakıp direk hastayı suda doguma hazırlayın demisti ne kadar istediysem 🤭🤭 o şekilde olmustu😁
zhryrn Hanımlar benim de çok yeni hamileliğim ve doktor araştırıyorum . Burdan şehir hastanesini hep iyi duydum ama orada ebe olan bir tanıdık sezaryende kötüler ben olsam burda yapmam tarzı bir şey dedi kafam karıştı bu konuda bilgisi olan var mı
Zynpozdmr Diilekk19 bende çok korkmuştum taki hastaneye gidene kadar ne korkum nede endişem kaldı evet ağrılı bir süreç ben 3 saatte yaptim dogumumu ama Rabbım güç kuvvet veriyor birde herkesin aci esigi bir degil anlatilanlara kulak asma ne kadar çok stres yaparsan doğumun o kadar uzar sakin kalmaya calis ve dogru nefes alıp vermeye çalış sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😊
yasmin51 Esra_80_ aldım canım benim bugün gittim ama 2 hafta önce almıştım herhğn takip et , şehir hastanesinden memnun kaldım şuan , nasip olursa burda devam edecem
Ela3466 yasmin51 ben ilk oraya gittim berbat ya hemşireleri azarlayıp duruyolar bende Hacettepeye gittim orası çok iyi hem korona olanları da almıyolar belirli de randevuları var kaç haftalıksın
yasmin51 Ela3466 18+5 canım gebeliğimin başlangıcından beri hep hastane araştırdım ne yapacağımı bilemedim şimdide şehir hastanesine gittim bugün iyi geçti bakalım hep böyle olur ya
yasmin51 Esra_80_ Fatma Salih canım randevu zor alınıyor ona alınmazsa bi arkadaş yazmıştı 4 doktor önerisi onlar açık olursa onlara alacam
yasmin51 Esra_80_ Hüseyin Levent keskin , ulaş çalı , Necati Hançerlioğlu demişti birde bunkara da bak