Mutlumklnc dileksak aynı doktora gidiyoruz bende Ali hocada takipliyim çok memnunum gerçekten kaçıncı haftadasınız
dileksak Mutlumklnc kendisi benim 4-5 yildir doktorum o nereye ben oraya resmen. Cok cok memnunum kendisinden. 26. Haftadayim ben, siz ?
666 yasmin51 ben orda kürtaj oldum bence şehir hastanesi en iyisi dogum için cok temiz şuan yatıyorum şehir hastanesinde hem temiz dogum için sancı çektin yer bile tek kişilik yani gerçekten cok temiz
Fatmagungor14 Nazmiyekndmr ne kadar doğum paketi ve doktoru cagırma ücreti acaba benim aillanz sıgortam herşeyi karşılıyor ama doktora ek ücreti karşılamaz tabıkıde
Nazmiyekndmr Fatmagungor14 5.500 e aldım ben ama sanırım fiyatlar artmış ve hamilelik dönemine göre değişiyor fiyat son haftalardaysınız daha düşük oluyor
Mutlumklnc dileksak bende hamilelik döneminde tanıştım ama iyiliğe tanışmışım o kadar rahatlatıyor ki insanı hiç şüpheye düşmedim bende 29+2 deyim cumartesi randevumuz var
Zehraaa98 dileksak bebeğime en iyisi en lüksü neresıyse orası olur maddı durumumuz var çok sukur güvenıde arastırırcam ama acıbademden ıyı olur mu bılemedım ya
tbmn yasmin51 Bende şehir hastanesine gidiyorum 39+4 olduk doğumuma az kaldı ve memnunum doğumumu da şehir hastenesinde yapacağım sancımı ve suyumu bekliyorum ☺️
Zehraaa98 dileksak benım doktorum dışarıdan gelıcek ama 😓 esra aktepe keskine gıdıyorum bızım tüm tanıdıklar aynı doktorda onda sıkıntı yok ama hastanedehala cok kararsızım
Mutlumklnc dileksak yaaa aynı güne denk geliyor demekki 😊biz tam 30 oluyoruz ogün saat kaçta randevunuz benim 11.30
dileksak Zehraaa98 hastane dogum odalarini gezin. Konforumuz o gece her seyden önemli :) Maddi durumunuz da musait, suit odalar var oralara bakabilirsiniz ben sahsen bayildim
Melike0642 yasmin51 canım benim de görümcem ve halam orda doğum yaptı gayet güzel dediler ve çok memnun kaldılar doktordan kaynaklı olabilir belki bende orda doğum yapacam inşallah
Mutlumklnc dileksak aynı şekilde bende cumartesi gidiyorum çalıştığım için bakalım bebişlerimiz kaç kg olmuş 🥰
yasmin51 Esra_80_ aldım canım benim bugün gittim ama 2 hafta önce almıştım herhğn takip et , şehir hastanesinden memnun kaldım şuan , nasip olursa burda devam edecem
Zynpozdmr yasmin51 evet canım gittim ilgiliydi sorularımı cevapladı ekranda gösterdi kalp atışını dinletti memnun kaldım yani suanda randevusu kapandı 2li test için o haftalarda açılırsa ona almayı düşünüyorum