Mart2021annesi Acaba normalmı ıkıncı hamılelıgım bu karnım henuZ aşşagıda goğus ve göbek arası boş normalmj acaba 26+3 haftadayım gören herkes doğum yapcak gıbısın dıyır
Heein Mart2021annesi aynen bnm de ikinci hamilelik 25haftalık hamileyim bebeğimi cok aşağıda hisediyorum göğüsle karın arası boş
Ezolym Mart2021annesi Ben 28 haftadayım arkadaşım benm de yeni yeni büyüyo rahim anca yukarı cıkıyo hissediyorum yürümekte zorlanıyor musun peki cinsiyetimize de bi erkek bi kız diyorlar başından beri kafam çok karışık😏
Beri_ilhan Mart2021annesi bende baştan beri öyleyim sürekli aşağıda. 32 haftalık olduk yürümek ayağa kalkmak çok zor. Erkekte mi böyle oluyor acaba
Mart2021annesi Heein cınsıyet farklılıgı olabılırmı dedım acaba erkek bebekte oyle olabılır denılıyor
Heein Mart2021annesi valah bilemiyorum bnki ilikide erkekti buda erkek ilki kaburgalarımın altında hisediyordum hep bunu hiç yukarda hisetmedim doktor hep normal dedi için bnde takmıyorum ama aşğıda oldu için çok zorlanıyorum şahsen
Mart2021annesi Beri_ilhan bılemıurm sızın haftanzda ılerdeymıs bana göre benım doğum yaklasmıs gıbı boşluk var🤔