Seda78 Adete göre 6 haftalık hamıle oldugumu biliyordum, fakat kesem 4+5 Haftalık gösteriyor boyutu ile 6mm .. Bunu yaşayan var mı? Yoksa gelısmedi mi kesem? Dusuk tehlikeside var
Beyzan Seda78 aradaki fark 1 haftalık geç döllenme için uygun bir zaman bence panik yapmak için çok erken şimdi sana düşen bol sıvı alıp güzelce beslenip istirahat etmek ve biraz beklemek dokrorun çağırdığı zamanda git ama o zamana kadar içini ferah tut ne umut hikâyeleri okuduk burda 3 doktorun kürtaj dediği kesede şu an 4 aylık 5 aylık olmuş bebekler bile var burada çok anne öyle oldu o yüzden güzel düşün bolca dua et hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun inşallah
esraizmirli Seda78 ben yaşadım canım aynısını 6 haftalıkken 4 haftalık gözüküyordu doktorum geç döllenme dedi 2 hafta içinde hem keseyi gördük hem de kalp atışını dinledik şuan 24 haftalık hamileyim aradaki fark 5 güne düştü 🥰
Seda78 esraizmirli kanamam da vardı 2 3 gun dur ama kese hala duruyor sevineyim mi ağlym mı bilemedim
esraizmirli Seda78 o da olabilir herkeste oluyor ilaçla durduruluyor ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa Rabbim onu size bağışlar zaten yoksa yiyecek ekmeği ne yaparsan yap durmaz zaten o yüzden bol dua et
Babyisot Seda78 benimde adete göre 5+3 iken salı günü bakıldı 3mm dedi kese için ama şu kadar haftalık falan demedi iki hafta sonra tekrar çağırdı bende öyle bekliyorum aynı tereddütleri yaşıyoruz ama çoğu kişi geç döllenme olabilecegini söylüyor
esraizmirli Seda78 üzülme canım üzülünce daha kötü zararı bebeğine biliyorum zor bir durum anlıyorum seni ama yani yapacak bişey yok dinlen bol bol dikkat et