_abc_xyz Llmrcn92 ebced hesabı bambaşka bir olay ve bunu normal isim analistleri yapamıyor ne yazık ki ve bunu normal isim analizi gibi nette paylaşımıda çok az. Lisede edebiyat hocamın bir kitabı vardı ödünç almıştım okumak için oradan aklımda kaldı
[silindi] Biz de Elisa Duru koycaz.Elisa cennet kapisinda ki bekleyen melek.Duru ise tertemiz pak pırıl pırıl anlamında
MeralOzsen [silindi] elisanın anlamı cennet bahçesini bekleyen melek değilmiş bende elisa düşünüyordum kızıma ve araştırdık gayrimüslim bir isimmiş elisabeth isminden türetilmiş ve böyle bir melek ismi yokmuş 😔
Dlngnz Burcuclk ilk kez duydum bu ismi🤗 söylemesi çok güzel Buda bize fikir olsun 🥰ama anlamı çıkmıyor biliyorsanız yazarsanız sevinirim😊
Nursel67 @Caniimkizim Yani bebekler için isim diye bir kitap var onun yazarı YouTube de isimleri ve anlamlarını söylüyor hem Google de hemde youtube de bütün isimlerin anlamlarına baktım hala da araştırıyorum
Bbgkdk Biz Alin Simirna koyacağız 😍🙋♀️ Parlayan İzmir demek aynı zamanda Simirna= Amazon savaşçılarının kraliçesi 😊
Rabiasel Esra_80_ aslında ben de asel mira ve asel lena dedim ama eşim kabul etmedi sadece Asel karar verdik