Esra_80_ Melike0642 kuranda geçiyorsa koyucam zaten biraz araştırıcam ama Elis mira Veya Asel mira düşünüyorum 🥰🥰
Melike0642 Esra_80_ Kuran’da Mira geçiyor canım Asel ismide güzel cennetteki bal demek çok güzel bı isim olur 🥰
Caniimkizim Esra_80_ Çok canım maalesef biz burda yaşıyoruz yalan söyleyemicem mira ne demek diye sorduklarında çocuk ne söyleyecek söyleyişi kadar anlamı da önemli
Evremadas Esra_80_ Benimde kızım olacak doğmadan önce karar vermiştik Vera Saye olacak allahın izniyle. Anlamı da çok güzel. Eğer bir kızım daha olursa ilerde onu da Arya Lina istiyorum:)
Zeyynep Esra_80_ Hümeyra istiyorum inşallah nedense çok nazlı bir bebeğim var :) ismini o yokken dahi hayal ediyordum adıyla geliyor heralde :)))
Zeyynep Esra_80_ sağol canım amin inşallah şu zorlu günleri atlatarak sağlıkla kucağımıza alsak ne güzel olur 🥰
Caniimkizim Esra_80_ Bölünmüş arazi anlamını biliyorum. Diğerleri uydurma anlam . Yabancı olanı soruyorsan kuzenim okyanus demişti.
2021annesi Dlngnz bende yillardir bi kizim olsa ebrar koycam adini derken simdi 35 haftalik kiz cocuguna hamileyim ecrinin anlamini ogrenince kalbim baska ismi kabul etmedi birturlu😬😬
Dlngnz 2021annesi ecrinde güzel isim 😍 babası bu ismi duyunca kesin bu olcak dedi 🙈 bende hep zümra istiyorum 🤗